reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamy 2017

Moje drogie dziękuję za kciuki od rana.
Właśnie wyszłam z wizyty i pan doktor zasugerował aby wymyślić imię alternatywne dla dziewczynki :)
A najlepiej to powiedział aby wstrzymać się z malowaniem ścian ;)
Tak więc moje dziecie przedstawi się najpewniej na usg połówkowym.
Dla mnie w sumie nie ma znaczenia byle było zdrowe.

Matkoooooo ta kukurydza już chyba wiem na co miałam dzisiaj ochotę ;)
Buziaki

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje !!!

reklama
Kurcze wiecie co ja nigdy nie mialam zadnego zapalenia pecherza ale nie jestem juz pewna czy od wczoraj bola mnie sciegna i spojenie czy wlasnie pecherz.... :( do tego sikam co chwile i tez nie wiem czy to przez ucisk macicy czy przez pecherz...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze wiecie co ja nigdy nie mialam zadnego zapalenia pecherza ale nie jestem juz pewna czy od wczoraj bola mnie sciegna i spojenie czy wlasnie pecherz.... :( do tego sikam co chwile i tez nie wiem czy to przez ucisk macicy czy przez pecherz...

Po mojemu to to całkiem możliwe ze to pęcherz można brać urosept jest ziołowy wiec można brać bez obaw w ciaży i pić dużo

Po mojemu to to całkiem możliwe ze to pęcherz można brać urosept jest ziołowy wiec można brać bez obaw w ciaży i pić dużo
Ja pije jakies 3 litry wody i ciagle latam siku. Niestety nie mieszkam w polsce i nie mam dostepu do tych lekow ale jutro skocze do apteki i zapytam czy mi cos dadza

@Ankuś ale masz cudownego męża!!! Myślę, że Twój będzie kolejnym mężem, którego odwiedzi mój em ;-)

Ja dzisiaj w truskawkach i sloikach. Zrobiłam 13kompotow i właśnie czekam aż mi się wymazy dzem. Zapasteryzuje i koniec.

Strasznie mnie dzisiaj uciska w kroczu jakby na kość po lewej stronie :-( taki ból że chodzić nie mogę :-( jejku.....cos strasznego powoli zaczynam panikowac :-(
To prawda, jest cudowny :)
Odpocznij, może to z przemęczenia. Ostatnio dużo robiłaś. Myślę, że to nic złego, teraz będą nas meczyły różne bóle. Dlatego jutro zrób sobie dzień lenia i poleż, odpocznij.

Mnie jak swędzą to się cieszę, bo zazwyczaj to są opuchnięte, obolałe i łapią mnie skurcze :D Ale tak, zdarza się że swędzą. I brzuch też mnie swędzi!

@Ankuś piękne ubranka. Kochanego masz męża :)
To prawda, kochany :) smarujcie się dziewczyny, żeby przez to swędzenie nie było rozstępów. Mnie też swędzą i cycki i brzuch, wiec wciąż nawilżam.

reklama
Do góry