reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Hej byłam dziś na usg i co kicha bo pani doktor podejrzewa pępowine dwunaczyniową dostałam skierowanie na prenatalne mam sie nie denerwowac bo wg niej dziecko zdrowe wedlug niej ale same wiecie. To sie może wiazać z wadami serca czy układu moczowego wiec bede pod wzmożona kontrola. Kurcze mam nadzieje ze to sie nie potwierdzi na połowkowym. Aha i chyba ale chyba bedzie chłopak☺

Hej byłam dziś na usg i co kicha bo pani doktor podejrzewa pępowine dwunaczyniową dostałam skierowanie na prenatalne mam sie nie denerwowac bo wg niej dziecko zdrowe wedlug niej ale same wiecie. To sie może wiazać z wadami serca czy układu moczowego wiec bede pod wzmożona kontrola. Kurcze mam nadzieje ze to sie nie potwierdzi na połowkowym. Aha i chyba ale chyba bedzie chłopak☺
Gratuluje chyba chłopczyka w takim razie ☺
Bądź dobrej myśli ja trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze a kiedy masz mieć te prenatalne ?

Superowo dziewczyny :) musimy sie kiedys spotkac! Obgadac, gdzie rodzimy itd :)

Czy ktoras z Was dziewczyny cwiczy w ciazy? Wczorajsza moja rozmowa z ginekologiem:
Ja: "Panie doktorze - konczymy niedlugo 16 tydzien - czy moge cwiczyc?"
Ginek: "A po co..?"

No i tyle... hahaha :)
Ja niestety mam zakaz i nie mogę ćwiczyć. A bardzo bym chciała...

Kurczę. Nie powinna Cię niepokoic jak nie jest w 100procentach pewna (tak kiedyś zrobił mój lekarz). Jestem pewna ze wszystko będzie w porządku . Sciskamy! !

Ps i oczywiście gratuluję synka ;)

Ile dni wstecz lub na przód lekarz może wystawić zwolnienie ? Dzisiaj zaczęly sie zapisy od 13:00 na 19.07 i już ma komplet i muszę do niego dzwonić czy mnie przyjmie czy mam być 17.07 w innej placówce a akurat zwolnienie mam do 19.07 włącznie.

p19uflw1nv024jhl.png
Z tego co mi wiadomo to do 3 dni wstecz.

reklama
Superowo dziewczyny :) musimy sie kiedys spotkac! Obgadac, gdzie rodzimy itd :)

Czy ktoras z Was dziewczyny cwiczy w ciazy? Wczorajsza moja rozmowa z ginekologiem:
Ja: "Panie doktorze - konczymy niedlugo 16 tydzien - czy moge cwiczyc?"
Ginek: "A po co..?"

No i tyle... hahaha :)
Ja ćwiczę :) nawet truchtam po lesie jak mam energię i dobrze się czuję....tak do 5km maks.
Na wizytach wszystko ok więc bieganie i ćwiczenia źle nie wpływają na rozwój ciąży :)

Do góry