reklama
gie_er, bardzo mi przykro że musiałaś czegoś takiego słuchać. W rodzinie powinno mieć się wsparcie a nie czuć jak przesiąka się chamstwem i nieczułością... Ja nie mam pojęcia jak to u nas będzie z tym "rozpieszczaniem". Trochę mnie to przeraża, bo też mam wpojone że coś słodkiego to raz dziennie i to nie cała tabliczka czekolady a np. 2 kostki, czy ewentualnie linijka. A chipsy mogłyby nie istnieć... Masz nasze wsparcie to napewno. A babcie i rodziców chyba lepiej wpuścić jednym uchem a wypuścić drugim. Nie możesz się teraz denerwować :*
Jestem w 18 tygodniu i poczułam może że dwa razy, o ile to na pewno ruchy. Jeszcze jest czas, spokojnie.Dziewczyny duzo macie tych rochow dziecka?? Zadko je odczuwam, ostatnio ciagle bo glowy i skladanie mebli i boje sie czy jest ok a do lekarza dopiero w czwartek
Wszystko udało się po Twojej myśli?Dziękuję dziewczyny za Wszystkie życzenia :* jesteście kochane :*
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
U mnie zaczyna się dzisiaj 16 tydzień i na bank jeden raz poczułam 3 dni temu, wczoraj też raczej było puknięcie ;-) i to tyle, spokojnie, jeszcze jest trochę czasu ;-)Dziewczyny duzo macie tych rochow dziecka?? Zadko je odczuwam, ostatnio ciagle bo glowy i skladanie mebli i boje sie czy jest ok a do lekarza dopiero w czwartek
MrsMalec jak tam się udał wczorajszy dzień??? Jakie wrażenia?
U mnie chłopaki jeszcze śpią a ja biorę psa na spacer i skoczę do sklepu po zakupy bo mam zamiar zrobić zajebiste śniadanie ;-)
Miłego dnia!
Ja ostatnio właśnie poczułam takie pukniecie i wczoraj znowu. Także jestem pewna że to już ruchy mojego malenstwa.U mnie zaczyna się dzisiaj 16 tydzień i na bank jeden raz poczułam 3 dni temu, wczoraj też raczej było puknięcie ;-) i to tyle, spokojnie, jeszcze jest trochę czasu ;-)
U mnie chłopaki jeszcze śpią a ja biorę psa na spacer i skoczę do sklepu po zakupy bo mam zamiar zrobić zajebiste śniadanie ;-)
Miłego dnia!
Futuremummy00
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny
Również jestem grudnióweczką.To moje pierwsze dziecko,termin z om mam na 13 grudnia a z usg na 7,prawdopodobnie będzie chłopak ;p
kosa1212
Fanka BB :)
U mnie też dokładnie dzisiaj początek 16 tygodnia i także mam wrażenie że przynajmniej raz poczułam malucha. Co planujesz na to przepyszne śniadanko?U mnie zaczyna się dzisiaj 16 tydzień i na bank jeden raz poczułam 3 dni temu, wczoraj też raczej było puknięcie ;-) i to tyle, spokojnie, jeszcze jest trochę czasu ;-)
Miłego dnia!
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
mrsMalec
Fanka BB :)
Tak wszystko poszło tak jak należyWszystko udało się po Twojej myśli?
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom