reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamy 2017

Tak wszystko poszło tak jak należy ;) może oprócz tego że się rozplakalam jak przyszło do mówienia przysięgi przeze mnie na początku było ok ale później juz nie mogłam nic powiedzieć

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Oooj, ja też tak miałam. Mało tego mi się ryczeć chciało jak szłam z Ojcem do ołtarza i tak naprawdę uspokoiłam się dopiero na sali weselnej :D To są ogromne emocje, a już w ciąży... Ryczałabym na non stopie :D Cieszę się że wszystko przebiegło tak jak chciałaś. Będziesz miała co wspominać :)

Mieliśmy dziś kolejne podejście do ZOO, ale brzuch nie daje mi normalnie żyć. Ciągnie już kolejny dzień. Wczoraj nawet próbowaliśmy współżyć, ale do niczego nie doszło bo jak mnie zakuło przy mizianiu to się prawie rozpłakałam o_O I znów schudłam. Ostatecznie +1.8 kg, a wg USG dziś także kończę równo 16 tydzień <3 Jutro wreszcie uspokoję chore myśli, bo zobaczę moje małe Serduszko. Tak się cieszę :)

Miłej niedzielki Kochane! :* :* :*

reklama
Dzień dobry :) ja jutro zaczynam 18 tydzien i tez mam wizyte z usg :)))) chyba znalazlam moj wymarzony wozek :) zakochalam sie :D
1498375690-aaaaaa.png

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Zrobilam dzisiaj zupe krem z pieczonej papryki i nie moge sie nia najesc. W sumie chcialam z dyni bo kocham krem z dyni ale nie ma nigdzie dyni :( buu

Nie lubię dynii :D a tym bardziej kremu :D ja dzisiaj nie gotuje, za gorąco :D po południu pojedziemy ugrillowac mięso bo wczoraj przygotowałam i będzie jako kolacja :D

p19uflw1nv024jhl.png
Boze ja za dynie dalabym sie pokroic :D mniam kocham :D no ale papryka tez moze byc z braku laku :D u mnie narazie zachmurzone ale i tak goraco a planow na dzis brak. Chyba bedziemy leniuchowac

Zrobilam dzisiaj zupe krem z pieczonej papryki i nie moge sie nia najesc. W sumie chcialam z dyni bo kocham krem z dyni ale nie ma nigdzie dyni :( buu

Bardzo, bardzo proszę o przepis!
Ja zostałam u rodziców na kilka dni, Mąż dziś wrócił do domku. Trochę smutek, nie umiem się z nim rozstawać... naprawdę podziwiam dziewczyny, których partnerzy wyjeżdżają do pracy na miesiąc czy kilka.
No ale mam zamiar rzucić się z mama w wir wyprzedaży :)
Brzuch dziś boli mniej, ale jednak boli... cały czas lewa strona, lewa pachwina kluje. Dzięki za słowy otuchy. Co myślicie o kąpieli w letniej wodzie? Może wtedy puści ten ucisk?

Bardzo, bardzo proszę o przepis!
Ja zostałam u rodziców na kilka dni, Mąż dziś wrócił do domku. Trochę smutek, nie umiem się z nim rozstawać... naprawdę podziwiam dziewczyny, których partnerzy wyjeżdżają do pracy na miesiąc czy kilka.
No ale mam zamiar rzucić się z mama w wir wyprzedaży :)
Brzuch dziś boli mniej, ale jednak boli... cały czas lewa strona, lewa pachwina kluje. Dzięki za słowy otuchy. Co myślicie o kąpieli w letniej wodzie? Może wtedy puści ten ucisk?
Na rosol : pol kilo wolowiny, 3 marchewki, kawalek selera, jeden maly por, 5 ziemniakow. Z tego gotuje z 2 godzinki rosolek z sola i pieprzem tradycyjnie. W piekarniku w 200 stopniach pieke prawie kilogram papryki i glowke czosnku przekrojona na pol . W okolo 25 minut powinno byc gotowe. Jak sie upiecze to papryke owijam w folie aluminiowa zeby sie zaparzyla wtedy latwo schodzi skorka. Oczyszczona papryke i czosnek wrzucam na patelnie na lyzke masla i chwile podsmazam. Wrzucam wszystko do garnka tylko mieso wyciagam i blenduje. Doprawiam papryka chilli wedlug uznania ale ja lubie ostro :) wciskam dwa świeże zabki czosnku i dodaje szklankę slodkiej smietany :) do tego moj maz je grzanki a ja lubie taka sama :)

Ja pierwsze ruchy poczułam gdzieś tyd temu a teraz to raz się odezwie a raz wcale ;)Ale jeszcze dadzą nam popalić w kość na pewno nasze bobasy;)
A mnie dzisiaj naszła chęć na shorme i warzywa grillowane i chyba taki zestaw będzie na obiad.A od rana chodzą za mną lody ;)
Smaruje się oliwką bambino i zauważyłam,że mam od niej plamy na piżamie.Wiecie może która oliwka nie zostawia śladów?

Ja ruchy czuje wieczorem jak leze juz w lozku i sie wycisze :) wtedy takie delikatne pukanie albo czuje jak cos mnie smyra od srodka :) w dzien jak chodze to nie czuje nic

reklama
Do góry