reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
A tracisz wtedy rok ? Czy po ciąży będziesz kontynuować ?
Ja robie szkole jezykowa wiec nie trace nic. Place za kazdy moduł osobno. Nie oplaca mi sie placic kolejnego jesli bede zmuszona zostawac w domu... dlatego chyba narazie to zostawie a pozniej dokoncze kiedys

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja robie szkole jezykowa wiec nie trace nic. Place za kazdy moduł osobno. Nie oplaca mi sie placic kolejnego jesli bede zmuszona zostawac w domu... dlatego chyba narazie to zostawie a pozniej dokoncze kiedys

Aaaa ok :-) to w sumie nie dziwię się, że robisz przerwę. Chociaż z maluchem pewnie będzie ciężko wrócić. Ale masz rację, są rzeczy ważne i ważniejsze

Aaaa ok :-) to w sumie nie dziwię się, że robisz przerwę. Chociaż z maluchem pewnie będzie ciężko wrócić. Ale masz rację, są rzeczy ważne i ważniejsze
Juz mnie to tak stresuje ze chce mi sie plakac. Moj maz mowi ze szkola nie zajac nie ucieknie ale ja mialam wszystko zaplanowane a tu bach i po planach

Juz mnie to tak stresuje ze chce mi sie plakac. Moj maz mowi ze szkola nie zajac nie ucieknie ale ja mialam wszystko zaplanowane a tu bach i po planach

Też chciałam o tym zajacu napisać :-)
Plany mają to do siebie, że często życie je zmienia.
Z tego co pamiętam to ta szkoła językowa miała umożliwić studiowanie, tak ?
spokojnie wszystko się ułoży :-) nie martw się.

Czesto nie da sie przewidziec, szczegolnie jak jest sie w ciazy. Wierz mi, ze na spokojnie poukladasz sobie wszystko od nowa i bedzie dobrze :)

W poprzedniej ciazy lekarz polozyl mnie do lozka w grudniu, w trakcie sesji :D wiec wyobraz sobie jak sie czulam :)zeby nie robic zaleglosci przerwalam chwilowo studia na rzecz lezenia i zdrowego maluszka :)

@iwilleatyou nie przejmuj się teraz tą szkołą [emoji6].. Wszystko się na spokojnie ułoży i wtedy wrócisz do nauki [emoji6]. A plany już tak mają, im dokładniej sobie człowiek coś ułoży, im bardziej się nastawi na realizację wg planu tym bardziej szkoda, gdy trzeba coś zmienić.

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

@reniuszek ja nigdy nie lubiłam zimowej sesji więc bym się cieszyła :-)
Ja jak zaszlam w ciążę z Tobiaszkiem to byłam po rzuceniu pracy, urlop na nim Kinder niespodzianka, a miesiąc później miałam zaczynać nową pracę marzeń. Nigdy jej nie zaczęłam, bo chciałam być fair. Najlepsze to, że zatrudnili inna babeczke na moje miejsce, ona przed 40 była i po miesiącu próbnym też w ciążę zaszła :-)

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A apropos bezpieczeństwa to tak sie wczoraj zastanawiałam jak zapinałam pasy że to moje dzieciatko w brzuszku jest tak nisko że jak by mnoe pasy ścisneły przy wypadku to chyba by go zgniotły takie czarne myśli mi sie przyplątały, jak myślicie jak to jest??

Do góry