reklama
M
MariaOla
Gość
No właśnie:-). Pora na spanie a Antoś sie budzi. Nocny Marek
. Tzn. nocny Antoś
.
Antosiowej niema ... pewnie jeszcze Antoś nie śpi .... a jutro nam napisze, że spała do południa ;-)

A
ania_zywa
Gość
Albo Antoś późno poszedł spać i wcześnie wstanie.. I nam Antosiowa napisze, że półprzytomna chodzi.. I będzie odsypiać cały dzień, ale......na stojąco;-).
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Bo on sobie tak późno drzemkę strzelił i wstał po 20, a na noc usnął dopiero o 22.30jak to się zbudzi .....

MamaAntosia
Odkąd się Antoś urodził to jeszcze mi się nie udało pospać do południa:-(, co najwyżej do 9.00 (ze dwa razyAntosiowej niema ... pewnie jeszcze Antoś nie śpi .... a jutro nam napisze, że spała do południa ;-)![]()

Ania, miałaś rację, odsypiam na stojąco, bo Antoś wstał o 6.00

M
MariaOla
Gość
Bo on sobie tak późno drzemkę strzelił i wstał po 20, a na noc usnął dopiero o 22.30.
buuuuuuu ....... ja się staram Jeremiego przetrzymać, jak za późno chce spać lub budzę go niby przypadkiem, bo Jeremi ostatnią drzemkę ucina sobie ok 18.00 notabene w trakcie najnudniejszego serialu świata "Moda na sukces". Odkryłam tę jego właściwość jak Jeremi miał jakiś miesiąc i od tej pory przysypiał ok 16.00 w trakcie serialu, a teraz zmienili godziny i zasypia ok 18.00. Może fenomen w monotonnym głosie lektora

Elżbietka
mother of two sons&angel
Filip na nocne spanie udaje sie okolo godz 21:30-22. dziś np spał do 9 prawie z krótką przerwą o 4:30 na odrobinę mleczka (90ml).a normlanie to 7:30 -pobudka:dull:
MamaAntosia
Wczoraj nie szło go przetrzymać bo w dzień spał tylko dwa razy po pół godziny i strasznie marudny był.buuuuuuu ....... ja się staram Jeremiego przetrzymać, jak za późno chce spać lub budzę go niby przypadkiem, bo Jeremi ostatnią drzemkę ucina sobie ok 18.00 notabene w trakcie najnudniejszego serialu świata "Moda na sukces". Odkryłam tę jego właściwość jak Jeremi miał jakiś miesiąc i od tej pory przysypiał ok 16.00 w trakcie serialu, a teraz zmienili godziny i zasypia ok 18.00. Może fenomen w monotonnym głosie lektora![]()
Odnośnie serialu to się chłopak poznał i stwierdził, że nie warto oglądać

M
MariaOla
Gość
Najgorsze jest to że chyba ja się wkręciłam ....... 

reklama
MamaAntosia
W co? W "Modę..."? Szkoda życia.Najgorsze jest to że chyba ja się wkręciłam .......![]()