Witam wieczorkiem :-)
Moja córcia lubi oglądać te teledyski i czasem pozwalam jej patrzeć YouTube - Bebe Lilly - Halo Dziadku
Moja córcia lubi oglądać te teledyski i czasem pozwalam jej patrzeć YouTube - Bebe Lilly - Halo Dziadku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
zawsze ją tak zostawiam ale mam włączoną nianie na bardzo czuło i słysze jak przełyka![]()

Witam wieczorkiem :-)

Ja czasem jak oglądam tv i widzę, że mała zaczyna też zerkać to albo ją obracam, albo wyłączam tv. Nie włączam jej, żeby coś samemu zrobić, najwyżej na leżaczku biorę ją do siebie.

od wczoraj wieczorem jestem chora:sick: ja jakoś dam rade tylko martwie się by mała się nie zaraziła:-( czy któras z was była przeziębiona przy dzidziusiu
bo ja narazi starm się małej nie całować:-( dzisiaj mąż jest w domu to się Natalką zajmnie no ale jutro to już ja musze:-(
ale to w sumie co innego, bo ona z moim mlekiem dostawala przeciwciala, ktore wytwarzal moj organizm