Rossiczka
Moderatorka
Babcię już otwierali i stwierdzili, że nie zoperują tego. Rokowania są złe. Więcej będziemy wiedzieli jutro. Boję się.
Strasznie mi przykro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Babcię już otwierali i stwierdzili, że nie zoperują tego. Rokowania są złe. Więcej będziemy wiedzieli jutro. Boję się.
A może zrobi Ci niespodziankę i wróci wcześniej, a mówi tak żebyś była miło zaskoczona@Eraja juz się sytuacja rozwinęła i jest gorzej niż było rano. Na prawdę mam ochotę trzasnąć drzwiami i tyle. Jeszcze mój kochany mąż, w rozmowie tel. powiedział że on dzisiaj będzie późno tak 20-21 czyli znając życie przed 22. Więc mam po prostu fantastyczne imieniny zapewnione. Siedzę w sypialni i beczę, na szczęście Tobiasz ogląda bajkę to nie widzi mnie w tym stanie. Bo inaczej płakałby ze mną. Dobrze, że u Tobiaszka w pokoju wciąż jest wygodna sofa.
Tak mi przykro, może jeszcze będzie dobrze... tulę Cię mocno :*Babcię już otwierali i stwierdzili, że nie zoperują tego. Rokowania są złe. Więcej będziemy wiedzieli jutro. Boję się.
to nie ten typ, naprawdę dobrze go znam.A może zrobi Ci niespodziankę i wróci wcześniej, a mówi tak żebyś była miło zaskoczona![]()
Mój też jest raczej z tych mało romantycznych, ale raz na ruski rok coś Mu zaswita i sprawi mi niesppdziewana przyjemność wiec nie trać i Ty nadzieito nie ten typ, naprawdę dobrze go znam.
Trzymaj się kochana, przykro mi bardzoAnkuś. Bardzo mi przykro. Jestem z Tobą,bo stan mojej babci się od wczoraj pogorszył, i wygląda na to, że czas się żegnaćA byłam u niej często i opowiadałam, że za 4 miesiące pozna prawnuczke pierwszą.. Szkoda słów