reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Hej Wam.
Kurcze ja juz mam wózek wybrany ale w takiej cenie,że chyba serce mnie bedzie bolało jak go kupię.
Wózek Concord FUSiON+Gon+Fotel super wózek od SS (220041060) - Aukcje internetowe Allegro
Ale co tam, powiem mojej tesciowej,że taki prezent chcemy pod choinkę- i już!!!!!
Właśnie rozmawiłam z moim klientem ze Szwecji, ktory przekazał mi info o dziecku swojego brata.
Urodziło sie martwe. Było zawiniete pępowiną. Jakas masakra. Jak mu powiedziłam,że jestem w ciazy to miał wyrzuty sumienia,że mi o tym powiedział.
Podobno to wina lekarzy, bo wiedzieli o tym,że pępowina jest dookoła szyi a nikt nie podjął decyzji o cesarce.
Kurde zeschizowałam się....Juz sama nie wiem jaka decyzję podjąć- cesarka czy naturalny

reklama
czesc Dziewuszki.... ale dzis supcio pogoda, a ja od rana zalatwialam pare spraw...
teraz to najechetniej polozylabym sie wlozeczku i spala, ale ide chyba robic porzadki do D:-) jutro idziemy- mam nadzieje, ze D nie zmieni zdania- ogladac tapety, wykladziny, pierscionki i obraczki;-)brzuszke mnie znowu dzis boli pod zebrami....

Asia S wozke supcio... pokaze D, ale w sumie drogi jest, tyle, ze on naprawde przyda sie na pare lat , bo i spacerowk jest superowa:-) musze sobie dac do ulubionych:-)

a co do porodu, to teraz mam jakis okres, ze o tym czesto mysle... przeraza mnie bol... nacicinanie, czy pekniecie- Boze oby nie, albo zszywanie.... eh..... noc coz nie pierwsze i nie ostatnie bedziemy to przezywac wiec glowa do gory!!!!

Witajcie
Esti ja od 3 miesięcy tak nadsłu****e mojego Dziubatka :-D, a bolace uszy... kwestia przyzwyczajenia, w końcu czego sie nie zrobi dla własnych dzieci :-D
Sylka kto Ci takich bredni naopowiadał? Mustela ma bardzo przyjemny zapach i bardzo dobrze sięwchłania
Dzidzia ja od prawie miesiąca widzę u siebie ta cienka linię... wczesniej była troszeczke jasnijsza. A mam pytanie macie ja równiez nad pępkiem?? Bo u mnie sie delikatnie rysuje ;-]

Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa chyba dzisiaj poczułam:-):-):-):-):-) dzidzie, cudowne uczucie. I nie były to jelita na pewno:-D:-D:-D
Też sie cieszę, ze już piątek, znowu wolne

Justice wyczytałam to na forum Baby boom: jaki krem na rozstępy, w polecam- odradzam. Dlatego sie dopytuje jeszcze, bo noszę się z zamiarem kupienia jakiegoś specyfiku.co prawda brzuszek jeszcze malutki ale coś czuję, ze skórę mam taka napiętą:crazy:
Asia S wózek super, ale troszkę drogi. Na początku tez myślałam o takich kompletach, ale się rozmyśliłam z uwagi na to, ze gondolki wstępnie na razie nie kupuję. Ale jeśli to ma być prezent to pewnie, pociągnij teściów po całości:-):-):-)
Jakby cię interesował troszkę tańszy to ja wybrałam bardzo podobny do twojego. ( spacerówka kosztuje około 1000 PLN, fotelik 350, a gondolka chyba 420, ale ja kupuję fotelik maxi cosi( w testach wychodzą najlepiej) bo pasują z odpowiednimi adapterami a gondolki chyba w ogóle. Zresztą zobaczę jak będzie potrzebna to kupię.a i do tego stelaża pasują akcesoria również Qinny.
W zasadzie to jest identyczny i ma te same funkcje. Nazywa się x-lander model XA. Też przednie koła ma zwrotne o 360 stopni, płynnie regulowane oparcie i takie tam. No w zasadzie to ten sam tylko firma inna.
nie mogę wkleić adresu więc podaje niżej , jak chcesz to sprawdź:
X-Lander - new adventures

Sylka no masz racje- prawie identyczny. Musze oblukac gdzie we Wrocławiu mozna takie poogladac.
Kolorki sa zajefajne....
A ja w sumie chce cały zestaw- gondolkę, spacerówke i nosidełko. Moi znajomi mają i polecają. Podobno do wykorzystania.
Zobaczymy- w koncu jeszcze troche czasu zostało :-)

mówiłam że identyczny i tańszy o prawie tysiala:-).
można też uchodzić spacerówkę za 800 stów , zależy w którym sklepie.
Masz rację z tym macaniem w sklepie, bo tak na prawdę na stornach internetowych, to czego sie dowiesz?
A ja sobie go dokładnie obmacałam i powiedziałam, ze wrócę do sklepu w grudniu. prowadzi się tak lekko i zwinnie tylko nie ma przekładanej rączki, ale moja koleżanka tez ma wózek bez tego bajeru i mówi, że da się przeżyć, bez katastrofy:crazy:
zresztą jeszcze dużo czasu nam zostało. A pieniądze i tak będziemy musiały wydać, tylko po co aż tak dużo?

reklama
Dobra kobitki, lecę do pracy:-(. Na szczęście to już piątek, a mnie zostało jeszcze niecałe 3 tygodnie pracy:-):-):-)
A o porodach jeszcze nie myślcie. zdążymy do tego dojrzeć:crazy:

Do góry