reklama
@reniuszek będzie dobrze. My tu wszystkie czarujemy dobrymi myślami :*
@Manique! No właśnie się zastanawiałam gdzie Ty się podziewasz
Gratuluję Ci Synka :*
@daruuunia3 będzie Izka
Na 100% :*
@Manique! No właśnie się zastanawiałam gdzie Ty się podziewasz
@daruuunia3 będzie Izka
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
No to jestem i czekam.... jest poślizg jak zwykle... Ale mam stresiora!
DigitalGirl
Moderatorka
@daruuunia będzie dobrze! 
@reniuszek kochana już po jutrze wizyta, trzymam cholernie mocno kciuki za dobre wieści!!! Z lezeniem..nie zazdroszczę..można i psychicznie i fizycznie podupasc ale jak nie ma wyjścia, wiadomo zaciskamy zębg i jakoś iść musi. Oby do przodu!
@reniuszek kochana już po jutrze wizyta, trzymam cholernie mocno kciuki za dobre wieści!!! Z lezeniem..nie zazdroszczę..można i psychicznie i fizycznie podupasc ale jak nie ma wyjścia, wiadomo zaciskamy zębg i jakoś iść musi. Oby do przodu!
CarlaR
Fanka BB :)
@reniuszek wytrwasz
Zobaczcie moje uda po 6 zastrzykach bo lekarz kazał już w takiej ciazy nie męczyć brzucha bo i skórę trudniej chwycić i wgl wiec teraz męczę się na nogach. Jak teraz to już wygląda tak tragicznie to co będzie za 3,5 miesiąca się ja ciekawsko zapytuję
Zobaczcie moje uda po 6 zastrzykach bo lekarz kazał już w takiej ciazy nie męczyć brzucha bo i skórę trudniej chwycić i wgl wiec teraz męczę się na nogach. Jak teraz to już wygląda tak tragicznie to co będzie za 3,5 miesiąca się ja ciekawsko zapytuję

Załączniki
CarlaR
Trzymam kciukiNo to jestem i czekam.... jest poślizg jak zwykle... Ale mam stresiora!
W uda boli bardziej niż w brzuch? Ja brałam tylko w brzuch. A zastrzyki trzymasz w lodówce? Zawsze po wstrzyknięciu uciskaj trochę to miejsce i uważaj żeby przed podaniem leku na igle nie było go ani kropelka.@reniuszek wytrwasz![]()
Zobaczcie moje uda po 6 zastrzykach bo lekarz kazał już w takiej ciazy nie męczyć brzucha bo i skórę trudniej chwycić i wgl wiec teraz męczę się na nogach. Jak teraz to już wygląda tak tragicznie to co będzie za 3,5 miesiąca się ja ciekawsko zapytujęZobacz załącznik 818682
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Wróciliśmy właśnie z 2h spaceru. I jestem tak zmęczona jak bym maraton przebiegła.

reklama
CarlaR
Bardziej boli w uda zdecydowanie no i po kazdym zastrzyku robi mi się siniak. W brzuch też mi się robiły ale nie zawsze
Zastrzyki trzymam w temperaturze poniżej 25 stopni, tj piszą w ulotce, ale nie w lodówce. Robiąc ściskam i stopniowo, wraz z wciskaniem zastrzyku popuszczam az skończę. No i właśnie uciskam po zrobieniu. Kropelki wycieram, tak tak bo szczypie bardziej jeszcze jak są na strzykawce przy robieniu zastrzyku. Trudno, mogę być posiniaczona, oby Franio urodził się cały, zdrowy i żywy. Wygladam trochę jak ofiara przemocy domowej