Rossiczka
Moderatorka
dlatego ja Kochana na wagę nie wchodzęNo i dupa....... 60.3. Jeszcze nigdy 6 nie miałam z przodudziwne uczucie. No nic, trzeba rybę kupić, a nie grandera texas
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
dlatego ja Kochana na wagę nie wchodzęNo i dupa....... 60.3. Jeszcze nigdy 6 nie miałam z przodudziwne uczucie. No nic, trzeba rybę kupić, a nie grandera texas
![]()
to nie do końca prawda. Bo w trzecim trymestrze, większość wagi to woda. Ja pod koniec ciazy z Tobiaszem potrafiłam 3 kg w tydzień mieć na plusieZ moją wagą sprzed ciąży, to dla mnie lekki szok.. A bratowa mnie pocieszyła, że największy czas tycia jeszcze przed nami![]()
Ja się tym nie przejmuję, a czas na zrzucenie wagi będzie po ciążyZ moją wagą sprzed ciąży, to dla mnie lekki szok.. A bratowa mnie pocieszyła, że największy czas tycia jeszcze przed nami![]()
Ty jestes z Zamościa, okolic, czy coś mi sie popaprało?Witaj. Ty tez grudniówka?
Ja sprzątam. Jakoś w taka pogodę mi łatwiejDzisiaj już wrzesień, pogoda w Warszawie taka brzydka że nic się nie chce. Pora więc zabrać się za zakupy ;-)
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja teraz też bardziej niż wcześniej jestem niezdecydowana, ale zrzucam to wszystko na hormony ciążoweJa to jakaś sierota jestem, oglądam te rzeczy i na nic zdecydować się nie mogę. Nawet nie wiem w jakim kolorze powinnam rzeczy szukać. Jak jakiś przygłup
No ja też za bardzo nie płaczeJa się tym nie przejmuję, a czas na zrzucenie wagi będzie po ciążyA teraz nie będę sobie wszystkiego odmawiać.
Haha jak coś to wrzucaj zdjęcia, doradzimyJa to jakaś sierota jestem, oglądam te rzeczy i na nic zdecydować się nie mogę. Nawet nie wiem w jakim kolorze powinnam rzeczy szukać. Jak jakiś przygłup
Jakieś 30 km od Zamościa [emoji4]Ty jestes z Zamościa, okolic, czy coś mi sie popaprało?![]()