Ja nic nie przełknę jeden plus jest dziś taki że pic mogę i nie zwracamA jakbyś zjadła coś słodkiego, tak żeby chociaż kalorii trochę dziecku dostarczyć?? Ale to już może jutro.
reklama
M@gda
Moderatorka
Przykro mi, że aż tak cię chwyciłoJa nic nie przełknę jeden plus jest dziś taki że pic mogę i nie zwracam
Spróbuje cos później zjeść chociaż skórkę od chlebaPrzykro mi, że aż tak cię chwyciło![]()
Dziewczyny jak odczuwacie ruchy maluszków po całym brzuszku czy tylko w jednym miejscu bo mnie trochę martwi moja kruszynka bo ja czuje nisko i nawet ten brzuch mam nisko bo z tego co pamiętam przy chłopakach to oni cały brzuch mi skopali i wysoko był brzuchol
M@gda
Moderatorka
Ja tez mam nisko dziecko. Lekarz mówił, żeby leżąc poduszkę pod pupę kłaść, w tej pozycji nie naciska tak szyjki. Ja głównie czuję dziecko na dole, ale też czuję jak mi boxuje w wątrobęDziewczyny jak odczuwacie ruchy maluszków po całym brzuszku czy tylko w jednym miejscu bo mnie trochę martwi moja kruszynka bo ja czuje nisko i nawet ten brzuch mam nisko bo z tego co pamiętam przy chłopakach to oni cały brzuch mi skopali i wysoko był brzuchol
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Ja po wizycie dzidzia waży 1350 i wszystko jest ok 
Mi najwyżej boksuje do połowy pępka a tak cały czas nisko ehh ale jak to mi moja mama powiedziała tak to jest z dziewczynkami że nisko są ułożoneJa tez mam nisko dziecko. Lekarz mówił, żeby leżąc poduszkę pod pupę kłaść, w tej pozycji nie naciska tak szyjki. Ja głównie czuję dziecko na dole, ale też czuję jak mi boxuje w wątrobę![]()
Super wagaJa po wizycie dzidzia waży 1350 i wszystko jest ok![]()
M@gda
Moderatorka
Kawał babyJa po wizycie dzidzia waży 1350 i wszystko jest ok![]()
reklama