reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Frezja_1 dziś jest 25 dc, po owu jest 12-13 dni a termin miesiączki powinnam mieć za tydzień ale w tym miesiącu owu było bardzo wcześnie. Nigdy tak nie miałam. Coś się zaczyna pieprzyć w moim organizmie. Ćmi mnie dół brzucha więc pewnie okres to będzie.

@Calineczka24 super, że wszystko jest dobrze z Wami:) Juleczka rośnie pięknie:)

@...Margotka9022... jak u Was sytuacja?

reklama
@roxie123 Wypoczęłaś? Z niecierpliwością czekam na efekt relaksu we dwoje :* Wierzę, że to Twój czas!
@mamcia2014 Chyba obecnie nie jest łatwo znaleźć fajne mieszkanie w rozsądnej cenie. Ale jeszcze trudniej jest sprzedać własne. Mam nadzieję, że jednak Wam się uda ta sztuka.
@kari21 Ja w każdej ciąży byłam pewna, że to nadchodzi okres. Odpoczywaj i nie trać wiary. Porządnie się odżywiaj, by maluszek rósł w siłę :*
@Calineczka24 To już spora dziewczynka!

Hej dziewczyny. U mnie chyba jednak nic nie bedzie i tym razem :( mimo brania lekow mam ciagle okropny bol brzucha, mam wrecz wrazenie ze sie nasila. Okres ma byc na jutro i nie zdziwie sie jak przyjdzje w tych dniach :( narazie nie mam krwawien czy plamien ale ten bol jest spory, jak w zeszlym miesiacu zaraz przed tym jak zalala mnie fala krwi. Polaczony bol piekacy jak przed okresem z bolami skurczowymi jak przy porinieniu. Lykam duphaston, nospe i magnez ale nie jest lepiej :(

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
kochana trzymaj sie dzielnie i pamietaj, lepiej teraz niż potem... :* przytulam
@mamcia2014 kciuki :*

@DorotaMie a o co chodzi?

@Olasec jak owulacja byla wcześniej to i cykl moze byc krótszy. Oby @nie przyszla. Mysle, ze test już możesz zrobic. Ja czytalam w necie, ze test 10 dni po jest juz wiarygodny, oczywiście trzeba wziac poprawke na wyjątki.

@witch84 tak dziękuję ,ze pytasz , odpoczęłam i nie chciało się wracać :) w zasadzie to był już relax nie starania heh owulacja potwierdzona monitoringiem 18dc także czekam na testowanie i jestem dobrej myśli :)
@Calineczka24 rośnie jak na drożdżach :* ciesze się :)
@Funia90 Ty gdzie się podziałaś xD
@Frezja_1 każdy krok jest dobry , i daje nam większą wiedzę o naszym organizmie ...widzisz jak ja miałam późno owulację także działaj :*
@Olasec oby to była implantacja :) chociaż test już powinien pokazać tyle po ow

@Olasec dziękuję ze pytasz. Leżę niezmiennie od czwartku, wstaje do toalety, po jedzenie, do Julki jak z czymś sobie nie daje sama rady. Pomaga mama i mąż. Boli mnie wszystko od tego leżenia [emoji46]

Nie wiem czemu ale nie dostaje powiadomień. Widzę że mam sporo do nadrobienia [emoji53]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Margotka2202 dobrze ,że masz pomoc :)
A kiedy wizytujesz ?
Kochana za tydzień we wtorek. Wątpię żeby do tego czasu coś się zmieniło, następna wizyta 10 października i prędzej wtedy będzie widać czy jest coś lepiej. Po drodze 2 października polowkowe, na innym sprzęcie, może tamten lekarz powie coś więcej.

Tak swoją drogą nie wiem czy pamiętacie jak miesiąc temu się przewróciłam na mokrej podłodze na pupę - myślicie że upadek mógł spowodować ze łożysko się obsuneło?

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@...Margotka9022... dobrze, że masz pomoc kochana. Moze sie podniesie i będziesz mogla sibie oszczędnie funkcjonować. Nie mam pojęcia, czy upadek mogl miec wpływ, ale na moj rozum nie. Sciskam. Postaraj sie znaleźć dobre strony lezenia, wiem, ze nie jest latwo, ale wszystko zalezy od naszego nastawienia i psychiki. Wypoczywaj, czytaj, ogladaj seriale.:) czas szybciutko leci

Do góry