Noi jak cukier po tych dobrosciach?ja sie wybieram na groby ale rozłożyłam to na trzy dni (weekend i środa) bo w koło cmentarzy będą pozamykane ulice dla aut i trzeba później dreptać spory kawałek
Też mam ostatnio coraz większą ochotę na słodkie - w zeszły poniedziałek miałam +4.5kg i coś czuję że w przyszłym tygodniu już będzie spokojnie +6 hi hi ale ja się tym nie przejmuje ile będzie tyle będzie najważniejsze żeby z niunia było wszystko dobrze
Dziś szaleje z obiadem pieczone ziemniaczki z filecikiem w panierce KFC i do tego surówka z pekińskiej - ciekawe jaki będzie cukier ale zaszaleć od czasu do czasu można![]()
reklama
kosa1212
Fanka BB :)
Miałam przy pierwszej córce i teraz miałam już wybór więc zdecydowałam się też na cc.A czemu planowana cesarka?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Noi jak cukier po tych dobrosciach?
111
To musisz dac przepis jak taki ładny cukier po rakich rarytasach111czyli mogę częściej jeść
sama nie wierzę (dokładnie po 1h i 2minutach )
I tak skonczyl sie kolejny tydzien pracy.
i wszystko tak w biegu ze tydzien szybko mija. Chociaz tyle. U dzidziona wszystko dobrze puki co. Rosnie w siłę. Juz rowno 2kg. I znowu trzeba czekac na spotkanie.
nie znosze tego czekania. Od poniedzialku ide do szkoly. Patrzac na czas raczej nie dam rady jej skończyć. Jest chyba 7 spotkan.
ale chyba lepiej pozno niz pozniej 

kosa1212
Fanka BB :)
Ja dzisiaj słabo kończę dzień. Posliznelam się na schodach i całe plecy zbite☹ na szczęście złapałam się barierki bo nie wiem jak bym poleciała. A to wszystko za sprawą moich nowych kapci które wczoraj sobie kupiłam.
Ojoj, uważaj tam na siebie, niby dobrze że plecy a nie brzuch ale takie wstrząsy dla maleństwa nie są dobreJa dzisiaj słabo kończę dzień. Posliznelam się na schodach i całe plecy zbite☹ na szczęście złapałam się barierki bo nie wiem jak bym poleciała. A to wszystko za sprawą moich nowych kapci które wczoraj sobie kupiłam.
reklama