reklama
reniuszek
Love in the knick of time
Przykro dziewczyny, że tak piszecie to świadczy o tym ile w Was nienawiści i próżności....
Nikt nawet nie zapytał dlaczego zniknęłam z forum czy co się dzieję, a od początku stale i intensywnie się udzielałam. Btw nie pisałam na forum ze względu na swoją problematyczną ciąże, pobyty w szpitalach, stałe zagrożenie przedwczesnym porodem. Co Wy sobie tam myślicie o jakiś odrębnych grupach itd to zachowajcie dla siebie ..... ale ferment akurat wypływa z waszej strony ....i tyle nienawiści za nic.
No nic cieszę się, że się nie pomyliłam po obserwacji jak olałyście mikado i jej problem.
Nikt nawet nie zapytał dlaczego zniknęłam z forum czy co się dzieję, a od początku stale i intensywnie się udzielałam. Btw nie pisałam na forum ze względu na swoją problematyczną ciąże, pobyty w szpitalach, stałe zagrożenie przedwczesnym porodem. Co Wy sobie tam myślicie o jakiś odrębnych grupach itd to zachowajcie dla siebie ..... ale ferment akurat wypływa z waszej strony ....i tyle nienawiści za nic.
No nic cieszę się, że się nie pomyliłam po obserwacji jak olałyście mikado i jej problem.
Millo
Fanka BB :)
Reniuszek a skad pewnosc ze olalysmy Mikado?:>
Co do Twojego znikniecia to wbieglo sie to z tym jak polowa dziewczyn przeniosla sie na zamkniete forum takze wybacz ale wrozkami zadna z nas nie jest by po kolei wypytywac co u kazdej sie dzieje i czemu zniknęła.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Co do Twojego znikniecia to wbieglo sie to z tym jak polowa dziewczyn przeniosla sie na zamkniete forum takze wybacz ale wrozkami zadna z nas nie jest by po kolei wypytywac co u kazdej sie dzieje i czemu zniknęła.
reniuszek
Love in the knick of time
Ale wróżkami jesteście, żeby kogoś osądzać ??? Rozmawiam z mikado wiem jak jest .Reniuszek a skad pewnosc ze olalysmy Mikado?:>
Pozdrawiam!
@zapmarta jestem z łódzkiego, ale przy następnym dziecku chyba będę jeździć na konsultacje to Twojej kliniki. Chciałabym takiego lekarza, który na spokojnie wszystko poprowadzi. Jednak ten komfort psychiczny jest bezcenny
@panda88 a czym się zajmujesz że tak długo ładnie wytrzymałaś w pracy? Moje Maleństwo też zawsze buźkę zasłania. Doktor się z nim ściga
@M@gda trzymam kciuki za dobre fikołki Małej, żeby się dobrze ułożyła
Ja też nie rozróżniam czy czkawka czy kopniak czy machanie rączkami...
@basiulka9 też mam płaczliwe nastroje. wystarczy chwila coś nie tak i już szklanki w oczach
Dziś dobre cukryleki pobrane, jak prawdziwy emeryt całe garście. Chciałam chociaż w łazience posprzątać ale Mały tak kopał że mamy przecież leżeć bo szyjka, że nie było dyskusji
![]()
Do szostego miesiaca bylam Team Leaderem, a ze nie dalam juz rady (praca stojaca, i dzwiganie) to zostalam przeniesiona I na chwile obecna mam prace komputerowa. Zamowienia towaru w glownej mierze, ale ja jak to ja nie lubie sie nudzic wiec jeszcze jakies tam papierkowe sprawy
Mam nadzieje, ze wszystkie Maluszki i Mamusie beda mieli sie dobrzeŁooo to jeszcze uchowałaś się pracując tak długoAle dobrze, że już za chwilę idziesz odpocząć
A czujemy się różnie, niestety część z nas zaliczyła pobyt w szpitalu, inne mają cukrzycę a jeszcze inne przykrótką szyjkę - ale w ciąży to wszystko norma
A ty jak się czujesz?
Musze Wam powiedziec, ze dopiero zaczynam czuc sie “ciazowo”
Jedyne co mnie martwi, to czasami mam dosyc mocne skurcze, ale na szczescie przechodza
Podziwiam że jeszcze pracujesz ale jak dajesz rade i chcesz to super.Do szostego miesiaca bylam Team Leaderem, a ze nie dalam juz rady (praca stojaca, i dzwiganie) to zostalam przeniesiona I na chwile obecna mam prace komputerowa. Zamowienia towaru w glownej mierze, ale ja jak to ja nie lubie sie nudzic wiec jeszcze jakies tam papierkowe sprawy![]()
Ja tylko hobbystycznie pomagam tacie w papierach w firmie ale niewiele
@basiulka9 zawsze mozesz troszke oszukac przeciez w krocze nikt ci zagladac nie bedzieA ja 32 wiec pewno sie nie załapie
reklama