reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witam,
Dzisiaj rano ujrzałam piękny widok. Moja córcia po prawie 6- u miesiącach pierwszy raz usnęła na brzuszku i to sama:-) Zostawiłam ją na chwilkę w pokoju żeby się pobawiła a jak wróciłam niuńka tak sobie usnęła :-D

blueberry nie zrozumieliśmy się, ja pisałam że nie dostałam żadnej paczki:-D A jeśli chodzi o @ to nie mam odkąd zaszłam w ciążę:cool2:
Aha :-D:-D:-D:-D. Dziewczyny pisały wcześniej o @, więc myślałam że to tego sie odnosi Twoja wypowiedź ;-).

Czy pracujecie krócej w związku z tym, że karmicie piersią?
Ja nie karmię :no:. Poza tym nie opłaca mi się wychodzić wcześniej, bo spędziłabym ta godzinę w autobusie, a tak to mąż po mnie przyjeżdża.

:-:)-:)-:)-:)-(
Umówiłam się na jutro na rozmowę w sprawie pracy:szok::szok::szok: Co mnie za cholera podkusiła to nie wiem. Nie wypada teraz nie iść, bo facet był bardzo miły. No i teraz siedzę i się martwię, że mogą mnie zatrudnić. A po cichu chyba nawet się modlę, żebym jednak nie dostała tej pracy:zawstydzona/y: Nie wyobrażam sobie zostawienia WIktorii na 9 godzin. Ledwo przeżyłam sobotę, a co dopiero takie rozstanie codziennie.
Jestem "rozdarta".
A jak nie dostanę tej pracy to mi ulży, ale też będzie mi przykro.
:unsure:

Umówiłam się na jutro na rozmowę w sprawie pracy:szok::szok::szok: Co mnie za cholera podkusiła to nie wiem. Nie wypada teraz nie iść, bo facet był bardzo miły. No i teraz siedzę i się martwię, że mogą mnie zatrudnić.
:unsure:
Zawsze można nie iść, wystarczy zadzwonić i odwołać ;-). Albo możesz iść, a potem w razie czego powiedzieć, że rezygnujesz :tak:.

Dzień Dobry kobitki:-D
ja właśnie czekam na @ powiennam dostać wczoraj:eek: no chyba że......:szok: ale chyba niemożliwe bo biore tabletki:happy: ale ostatno zapomniała o jednej:eek:

reklama
hej!

przez kilka dni wywalało mnie z BB:wściekła/y: i zrobiły mi się zaległości....

ciekawa jestem co tam u was, muszę doczytać

Do góry