reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Totois30 ja marzę o maluszku, mąż zaczął robić plany jak się dowiedział, ale na swój sposób przeżył stratę.
Ja chcę się starać, ale mąż i chciałby i boi się.
Po wizycie u hematologa zapytam go, bo nie ma na co w sumie czekać.
Młodsi już nie będziemy.
Ps. Trzymam za Ciebie kciuki
@AgaB33 myślę, że masz sporo racji, mam nadzieję, że dojdziemy do porozumienia i wspólną decyzję podejmiemy.

reklama
@kb.karola90 na spokojnie, pare cykli na spokojnie potem glebsza diagnostyka i na wspomaganiu , jakos sie uda:) a dlugo juz brzuch boli? Niestety teraz chorowalismy no i te zele , moze okazaly sie bariera nie do pokonania :D teraz moze lepszy cykl nam sie trafi, moze ostatni staraczek;)

@kb.karola90 jak tak to mysle ze gora 2 dni i przylezie i do Ciebie :) no nic planuje w marcu zmiane pracy wiec rzuce sie w wir nowości i przy okazji bedziemy dzialac:) zime zawsze choruje jak dzieciak...zapalenie oskrzeli u mnie co roku odkad mialam pierwszy raz z 5 lat temu, ktore zawsze zaczynaja sie roznymi infekcjami gornych drog oddechowych a koncza wlasnie zapaleniem oskrzeli:) ale w tym roku nie lezalam a udało mi sie wykurowac, oszczedzalam sie tylko wiec i tak jestem zadowolona:)

@Totois30 , ale szkoda... ale po @ już blisko do owulacji i tak w kółko ;) od owulacji, do braku @, później jak jednak przykdzie to do skonczenia krawienia i spowrotem do owulacji ;) grunt to pozytywne myslenie, przeciez w koncu sie uda :)

reklama
@Totois30 grunt to dobre nastawienie, a Ty takie masz :) także następny cykl będzie Twój i będziesz mogła zrzucić wszystko na ten cholerny żel :) tylko nie choruj już bo z tego co mówią to zima ma dopiero przyjść :( a może jakaś homeopatia?? :)

Ja to ogólnie to nie wiem jak nam się udało zajść w ciążę bo wtedy jeszcze nie mieszkaliśmy razem i jeszcze budowę mieliśmy na głowie także przytulanki były naprawdę rzadko i w sumie w drugim cyklu starań nam się udało. Mam nadzieje ze teraz jak będziemy już mogli się starać to będzie tak samo :)

A okres póki co nie przyszedł...czuje się jak nastolatka bo co 5 minut biegam sprawdzać do łazienki czy jest...tylko ja z zupełnie innych powodów niż taka nastolatka...naprawdę jeszcze nigdy tak bardzo nie czekałam na okres :(

Do góry