reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Witajcie Kochane
przepraszam, z wczoraj sie nioddzywalam, ale bylam wykonczona.... podczytywalam, zeby byc na biezaco.....
Witaj Donia po dlugiej nieobecnosi... kurcze nadrabiania masz sporo, weic zycze milej lektury:)
Anja78 to super, ze z Dzidzia wszystko oki, ja tez bylam wczoraj- mamy tak samo zawsze wizyty:), ale mnie tylko zbadal, zmierzyl cisnienie, bo w sobote mam 3d... grrrrrr... denerwuje sie, bo dodatkowo nie zaliczylam egzaminu:( teraz to sie musze juz naprawde uczyc- siedze i mecze knstytucje.... pociesza mnie jedna glupia mysl, na 87 osob nie zaliczylo 40.... wiec sama nie bede- wredna jestem, co????;/
Agnie ja tez wybralam x-landera ale model xa, jak ktoras z nas- bo juz nie pamieta,m ktora... a supcio zdjecia....
Helenko na anemie jedz duzo buraczkow, pij barszczyk i duzo miesa czerownego, wiem,ze nawet kaza jesc surowe mieso....
Mili wspolczuje remontu.... mam nadzieje, ze u Ciebie blizej niz dalej....
Pandorax koniecznie wklej zdjcia, a co do hust to tez bardzo chce taka, bo mozna na rozne sposoby je wiazac.... a co do fryzjera tez wlasnie sie zastanawialam czy nie obciac sie na krotko, ale pozniej moga mi przeszkadzac... wiec skonultuje to z fryzjerem....
aOla i PUmi GRATULUJE DZIEWCZYNEK!!!!!!
aOla wogole fajnie, ze po takim czasie mailas usgi w dodatu plec Ci powiedzial... supcio!!!

madzka nawet nie strasz... a miala jakies w ciazy komplikacje ta Twoja kolezanka??!!
ile lat ma?!
Myzorka no za 7 lat na 10 rocznice slubu przydal by sie maly prezencik w postaci chlopczyka..... ja bede musiala(zreszta poki co chciala) decydowac sie wczesniej.....
sliczny kombinezonik kupilas i karnisz tez bardzo fajny... ja teraz uciekam na sniadanko
wpadne jeszcze za chwilke
buziaki

reklama
witaj wreszcie dzidzia już miałam pisać w poprzednim poście, gdzie się podziewasz?

DOBRA,wstawiam fotki:-):-):-)
foto1-19tc jeszcze przed fryzjerem :-):-):-):szok:
foto2 i 3-20tc prawie w negliżu hihihi
foto4-moja nowa fryzurka:-):-):-). Może nie rożni się za bardzo od poprzedniej ale nie ma odrostów i zrobiłam więcej pasemek jaśniejszych a spód jak zwykle ciemny brąz, ale do porodu mam zamiar robić coraz to więcej ciemnych:szok::szok:. Zobaczymy co wyjdzie:-)
foto5-fryzurka z brzuszkiem 21tc:-):-)

Sylka masz brzuszek, przeciez juz dobrze widac!!!!
wloski b ladne, keidys tez mialam blodn w takim zestawieniu, ale strasznie mi sie wysuszyly i zmienilam na ciemne, Tobie tez by jakis odcien brazu pasowal, w dodatkumasz niebieskie oczy i ladnie by to podkreslilo.... ja chyba tez obetne tak do ucha, ale zobaczymy co fryzjer wymysli, bo na cywilny jakas fryzurke trzeba zrobic!!!
jejku ile znowu kasy wyjdzie... bo wczesniej bede chcial, zeby zrobili mi probna.... a za samo obciecie place 80 zl.... ale za to wlosy po wysuszeniu same mi sie ukladaja i wogole jak ide do innych fryzjerow to pozniej becze... narazie uciekam do nauki....
buziaki

Jesooo dziewczyny ja widze ze wy juz na całego szalejecie z ubrankami, ja jeszcze z ciuszkow nic nie mam i na razie nie bede chyba kupowac jeszcze jest troche czasu .
A mam pytanie czy któras z was czuje takie parcie mniej wiecej w okolicy pachwin cos takiego jakby kosci sie rozchodziły nie wiem jak to nazwac bo to dziwne uczucie ale ciezko nawet sie przewroc na drugi bok i uniesc noge

czy któras z was czuje takie parcie mniej wiecej w okolicy pachwin cos takiego

Hmm.. ja też coś dziwnego czuję i mnie to bardzo niepokoi ale w pn idę do gina, a może juz w pt o ile uda mi się wyniki odebrac do pt. Czuję właśnie takie jakby parcie jakby dzidziuś już się "pchał" i często bardzo mi się macica stawia, dlatego boję się że coś może być nie tak, gdyż na skurcze przepowiadające Braxtona Hicksa chyba jeszcze za wcześnie :szok:

Mnie nic w pachwinach nie prze, za to kręgosłup mnie strasznie boli i dziś idę na masaż :S
Zadzwoniłam właśnie do szkoły rodzenia się zapisać, będę chodzić od 15 listopada do 20 grudnia, ale wiecie co, chyba wywęszyli interes, tyle ciężarnych, bo podwyższyli opłatę za kurs... ;<

Donia- ja tez cos takiego mam, stanac wtedy na noge nie moge a co dopiero o rozłozeniu nóg mówic...
Sylka- Jaka laska z Ciebie...A brzusiao juz widac....Sliczniusi:-)
A ja dzis znowu mam jakis nastroj melancholijny...Tak jakos mnie napadło...
Wczoraj zrobiłam ogórkową i tak mnie przeczysciło,że pewnie cale jedzenie z dnia wyrzuciłam...Takie rozwolnienie miałam. Mąż sie ze mnie smiał bo co usiadłam to juz mnie do kibelka ciągneło...Ale tez tak kiedys miałam jak zjadłam kapusniak....Ja to bardzo lubie...ale moj synek chyba nie bardzo;-)Dobrze, że nie wymiotuje...

reklama
Do góry