Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wygląda to trochę jak nadczynność, bo i hormony w górze i samo TSH.@seremida przyjmuje tylko Femibion 1 i Pregna DHA
Początek 10tego tygodnia. Termin 22.09. Mam lekarza ze szpitala wojewodzkiegoKońcówka 8, a u ciebie?
Napisane na Moto E (4) Plus w aplikacji Forum BabyBoom
To właśnie dlatego zrobiłam tez te przeciwciała TrAb ale nie wyszło nic z tego badania, nie wiem co można jeszcze sprawdzać. Powtórzę za tydzień bez diety rybnej?Wygląda to trochę jak nadczynność, bo i hormony w górze i samo TSH.
Warto sprawdzić, czy to właśnie jest problememTo właśnie dlatego zrobiłam tez te przeciwciała TrAb ale nie wyszło nic z tego badania, nie wiem co można jeszcze sprawdzać. Powtórzę za tydzień bez diety rybnej?
Ale tu ryby nie mają nic do rzeczyTo właśnie dlatego zrobiłam tez te przeciwciała TrAb ale nie wyszło nic z tego badania, nie wiem co można jeszcze sprawdzać. Powtórzę za tydzień bez diety rybnej?
BylAm dzis u gina- wszystko dobrze, fajnie bylo podgladnac dzidzie.. za 2 tyg prenetalne
Czyli w wojewódzkim będziesz rodzić, ja tak jak poprzednio chcę u Malarkiewicza.Początek 10tego tygodnia. Termin 22.09. Mam lekarza ze szpitala wojewodzkiego![]()