reklama
kb.karola90
Fanka BB :)
raz_dwa_trzy
Olasec
Dziewczyny wiosna coraz bliżej a ona sprzyja zaciazeniu. Głowa do góry, lada moment posypią się pozytywne testy
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Dzieki dziewczyny
staram sie do tego nie podchodzić negatywnie nie teraz to za miesiąc,dwa,trzy -kiedyś się uda
mężowi mowie ze przynajmniej bedzie mial o kolejny miesiąc przedłużony sex bez zabezpieczeń a to akurat jego cieszy 
Cleopatra_83
Cześć dziewczyny. Powoli dochodzę do siebie, a przyjemniej się staram, choć nie wychodzi mi to za dobrze. Wczoraj była u nas moja szwagierka i już na odchodne powiedziała, że nasz syn potrzebuje rodzeństwa, bo jest za bardzo samolubny!
Trafiła w bardzo czuły punkt
A jeszcze w tamtym tygodniu otrzymałam bardzo nieprzyjemny telefon z pracy, a mianowicie kiedy wracam, bo mi się L4 skończyło. O dziwo nie zadzwoniła szefowa, którą poinformowałam, że poroniłam tylko jeden z pracowników z pretensjami kiedy wracam
Nie wiem jak Wy, ale ja mam dość otaczającego mnie świata.
Nie wiem jak Wy, ale ja mam dość otaczającego mnie świata.
martakratka
Monia - ile się staracie już? Ja czekam na @ bo też mam przeczucie ze w tym miesiącu nic nie bedzie...Witam zrobilam dzis test i niestety jedna kreseczkawiec dzis pewno przyjdzie @ w sumie czułam to bo brzuch pobolewa na @ . Staramy się dalej
![]()
reklama