zielonooka90
Fanka BB :)
Ja mialam 96.8 i moj lekarz kazal mi zrobic obciazenie glukoza
U mnie przy wyniku 93 lekarz się spytał czy lubię słodycze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny a ja nie dosc ze przeziebiona to jeszcze od rana wymiotuje. Co zjem zaraz zwracam.
Współczuję! Nie przysluguje Ci prawo do przywrocenia? Zycie czasem pisze poplatane scenariusze, jakby nie moglo sie po prostu ukladac.A ja pracę straciłam miesiąc przed zrobieniem testu ciazowego... Więc jest kolorowo, że tak powiem...
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Ja też kociara od małego tylko ja nigdy tym bezdomnym nie przepuściłam, wygłaskałam, dokarmiłam.Tak toxo raz przebyte już więcej nie szkodzi.
Ja się naczytalam bo nie miałam nigdy a mam koty, ale one nie wychodzą nie jedzą surowego mięsa i wogole są czysciutkie.
Co do owocow to słyszałam że najgorsze są mandarynki w marketach bo pryskaja je woskiem aby pięknie błyszczaly.Masakra
@aspekt wszystko bedzie dobrze. Trzymamy kciuki zeby Ja dzisiaj nie dosc ze wymiotuje od rana to jeszcze sie przeziebilam.
Nie, bo w dniu utraty pracy w ciąży nie byłam...Współczuję! Nie przysluguje Ci prawo do przywrocenia? Zycie czasem pisze poplatane scenariusze, jakby nie moglo sie po prostu ukladac.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale to ciaze liczy sie od ostatniej miesiaczki a nie testu ciazowego.... nie wiem jak tam co do dnia Ci w6chodzi... czy 2 dni nie robi roznicy..bo nikt Ci nie udowodni kiedy okres mialas....A ja pracę straciłam miesiąc przed zrobieniem testu ciazowego... Więc jest kolorowo, że tak powiem...
Nie, bo w dniu utraty pracy w ciąży nie byłam...
Rozumiem. Tym bardziej chamska strasznie ta Twoja przychodnia, w ktorej kaza placic za to co jest refundowane.Nie, bo w dniu utraty pracy w ciąży nie byłam...
21 stycznia pierwszy dzień OMAle to ciaze liczy sie od ostatniej miesiaczki a nie testu ciazowego.... nie wiem jak tam co do dnia Ci w6chodzi... czy 2 dni nie robi roznicy..bo nikt Ci nie udowodni kiedy okres mialas....
Nie powinnas zgodnie z prawem byc przywrocona do pracy?
Kiedy mialas pierwszy dzien ostatniej miesiaczki
A kiedy dali Ci wypowiedzenie ?