G
gosc 15
Gość
Hej.
Witam nowe mamy
Ja dzis wizyta usg polowkowe
nie moge sie doczekac 
Witam nowe mamy
Ja dzis wizyta usg polowkowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Hej.
Witam nowe mamy
Ja dzis wizyta usg polowkowenie moge sie doczekac
![]()
Ja dopiero 30 mam , jakoś doczekam![]()
Mialam miec 13 ale lekarz który miał mi robic mial jakis wyjazd wiex mi przelozyl moj na 17![]()
Bozena47, ivvonka, cześć dziewczyny!Jestem Magda, mam 30 lat (tzn. jeszcze 29, ale kończę 30 pod koniec maja). Maleństwo ma przyjść na świat 29 września. To moja pierwsza ciąża.
Ale się rozpisałyścieAle nadgoniłam.
Mam nadzieję, że to szybko minie!
@Maura89 hej. Powodzenia na półmetku.u mnie jeszcze 1,5 tyg. Jajo zniosę.
@marzena88, do mnie detektor właśnie będzie szedł. Także w okolicy piątku będę pewnie pytać jak namierzyć bejbi.![]()