reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Dzień dobry, my dziś ok noc, 2 pobudki. Teraz jedziemy do babci na śniadanko:)
Jesteśmy też po usg, wszystko ok z maluchem, ma już 55mm. Zdjęcia dołączone do usg mam słabe, bo maluch się wiercił.
mam słabe, bo się wiercił, tylko to co było potrzebne do badania udało się cyknąć.

miłej soboty :)

Dostałam juz wyniki z testu Pappa do wglądu w internecie i trochę się martwię, bo nic z nich nie rozumiem a jak byłam na badaniu to lekarka powiedziała, że jeśli będzie wszystko ok to wyniki będą do 3 tygodni a jak coś nie tak to w ciągu tygodnia. Mam też dostać list i mam nadzieje, ze w nim będzie coś wyjaśnione a nie tylko same liczby.

Tak piszecie o tych pomidorach, ja odkąd przyjechałam do Polski tydzień temu to jem pomidory 2 razy dziennie, są tak pyszne, zupełnie inne niż u mnie w Szkocji, chyba będę musiała wziąć zapas pomidorów z Polski jak będziemy wracać [emoji23]

To super ja nie dostałam opisu dopiero jak będą wyniki krwi.Co lekarze to inne taktyki.
Zleci szybko czas ja już czekam na Nasze zdjęcia bobasów będziemy najszczęśliwsze że mamy już aniołków w objęciach ;)
Pierwsze 3 m-ce noce zarwane a potem z górki:p

Ja mam nadzieje do max 2 miesięcy haha jak rodzenstwo ale to bylo tak ze jadly i spaly tak wiec szybko sie zasypialo spowrotem. Nie bylam wymeczona:p

To ja mam termin na 5 więc też jeszcze w czerwcu będę miała II prenatalne. A wydawało się, że to tak odległy termin z tymi polowkowymi

Ja na 19 czerwca polowkowe .zleci:):):):)

Balonsbalons spokojnie. Zobaczysz malenstwo najpiekniejsze:)

To super ja nie dostałam opisu dopiero jak będą wyniki krwi.Co lekarze to inne taktyki.
Zleci szybko czas ja już czekam na Nasze zdjęcia bobasów będziemy najszczęśliwsze że mamy już aniołków w objęciach ;)
Pierwsze 3 m-ce noce zarwane a potem z górki:p
A ja wlasnie pierwsze miesiace dobrze wspominam [emoji41] dobrze spal, nic mu nie dolegalo [emoji14] dopiero potem sie zaczely nocne awantury hihi

reklama
Paulaaa25 wstawisz wyniki tutaj?
To moje wyniki
2018-05-05%2012.04.06.jpg

Załączniki

• 2018-05-05%2012.04.06.jpg
    2018-05-05%2012.04.06.jpg
    49,5 KB · Wyświetleń: 451
Do góry