Korkowa
Fanka BB :)
Nie stresuj się będzie wszystko dobrze Musi ByćTo ja we wtorek mam prenatalne i tez bede w 12+3juz czuje lekkiego stresa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie stresuj się będzie wszystko dobrze Musi ByćTo ja we wtorek mam prenatalne i tez bede w 12+3juz czuje lekkiego stresa
Mi tez
To ja mam termin na 5 więc też jeszcze w czerwcu będę miała II prenatalne. A wydawało się, że to tak odległy termin z tymi polowkowymiMi i z OM i z usg wychodzi 13.11.
To super ja nie dostałam opisu dopiero jak będą wyniki krwi.Co lekarze to inne taktyki.
Zleci szybko czas ja już czekam na Nasze zdjęcia bobasów będziemy najszczęśliwsze że mamy już aniołków w objęciach
Pierwsze 3 m-ce noce zarwane a potem z górki![]()
To ja mam termin na 5 więc też jeszcze w czerwcu będę miała II prenatalne. A wydawało się, że to tak odległy termin z tymi polowkowymi
A ja wlasnie pierwsze miesiace dobrze wspominam [emoji41] dobrze spal, nic mu nie dolegalo [emoji14] dopiero potem sie zaczely nocne awantury hihiTo super ja nie dostałam opisu dopiero jak będą wyniki krwi.Co lekarze to inne taktyki.
Zleci szybko czas ja już czekam na Nasze zdjęcia bobasów będziemy najszczęśliwsze że mamy już aniołków w objęciach
Pierwsze 3 m-ce noce zarwane a potem z górki![]()
To moje wynikiPaulaaa25 wstawisz wyniki tutaj?