397g 21+3tcCześć dziewczynytrochę mnie tu nie było. Mam pytanie, pamiętacie ile wasze Kruszyny ważyły na połówkowych ? Jak widzę większość z was to początek września, A my dopiero końcówka.
reklama
[/QUOTE]Tak wiem.. ja korzystam z przywilejów gdzie się do.. dzisiaj np w aptece mam zamiar, w Lidlu jest specjalną kasa, zwykle podchodzę i pytam czy to kasa uprzywilejowane i czy w związku z powyższym mogę skorzystać..
Ale komunikacja miejska to słabo.. np młodzież udaje że nie widzi.. dopiero od mniej więcej 30+ ktoś ustąpi. Jeżdżę po Warszawie. Niby nie dużo bo tylko lekarz i badania ale widzę jak przez 7 lat się to mega pogorszyło.
Miejsca dla inwalidow3 to też te dla ciężarnych teraz są nawet specjalne naklejki choć powinny być takie z napisem " nie bądź ch..j ustąp miejsca" żeby dotarło
Kak się źle czuję to USUWAM gó...niarstwo z krzeseł. Szczególnie tych "uprzywilejowanych"
xnightfall94
Fanka BB :)
Mnie ostatnio Pani w rosmanie zawołała, ale tam to chyba standard. W innych miejscach nie ma zlituj
nawet w laboratorium
Dziewczyny dzisiaj na 18:30 połówkowe, cały dzień oczekiwania i zdenerwowania przede mną
Dziewczyny dzisiaj na 18:30 połówkowe, cały dzień oczekiwania i zdenerwowania przede mną
KINDERBUENOO88
Cześć dziewczynytrochę mnie tu nie było. Mam pytanie, pamiętacie ile wasze Kruszyny ważyły na połówkowych ? Jak widzę większość z was to początek września, A my dopiero końcówka.
Ja mam termin na 26.09 i dziś idę na badania to Ci odpowiem później
Myszawa
Ja mam termin na 25.09 w 20+3 miałam połówkowe, mój Grześ ważył 347 gCześć dziewczynytrochę mnie tu nie było. Mam pytanie, pamiętacie ile wasze Kruszyny ważyły na połówkowych ? Jak widzę większość z was to początek września, A my dopiero końcówka.
D
Deleted member 180961
Gość
to spore te wasze dziewczynkiU nas tez dziewczynka. I na 21+0 450 g.
D
Deleted member 180961
Gość
Miejsca dla inwalidow3 to też te dla ciężarnych teraz są nawet specjalne naklejki choć powinny być takie z napisem " nie bądź ch..j ustąp miejsca" żeby dotarło
Kak się źle czuję to USUWAM gó...niarstwo z krzeseł. Szczególnie tych "uprzywilejowanych"[/QUOTE]
oj niestety nie prawda, na inwalidzie nie możemy stawać, tylko właśnie na tych oznaczonych "rodzinką"
Kak się źle czuję to USUWAM gó...niarstwo z krzeseł. Szczególnie tych "uprzywilejowanych"[/QUOTE]
oj niestety nie prawda, na inwalidzie nie możemy stawać, tylko właśnie na tych oznaczonych "rodzinką"
Kak się źle czuję to USUWAM gó...niarstwo z krzeseł. Szczególnie tych "uprzywilejowanych"
oj niestety nie prawda, na inwalidzie nie możemy stawać, tylko właśnie na tych oznaczonych "rodzinką"[/QUOTE]
Pisałam o komunikacji miejskiej.
Parking to co innego
reklama
D
Deleted member 180961
Gość
Pisałam o komunikacji miejskiej.oj niestety nie prawda, na inwalidzie nie możemy stawać, tylko właśnie na tych oznaczonych "rodzinką"
Parking to co innego[/QUOTE]
aa to sorki