Igorowelove
Moderatorka
Wybierz inna platnosc i przez przelewy 24Mamusie czy kiedyś zamawialyscie z aliekkspres chciałabym zamówić kilka rzeczy i kurde nie mogę bo wyskakuje że płatność wpisuje kartę i błąd że niby neta
I mam przyjść 01.06 na spotkanie gdzie pani z góry zaznaczyła że mam wystarczające już kwalifikacje po stażach itp że na tym spotkaniu już będzie mi szukać pacę. Wiem że ktoś może napisać że od tego jest bezrobocie i ze po to tam się zapisuje... ale nie sądziłam że aż tak szybko będą mi jej szukać wcześniej jak byłam zarejestrowana to dwa lata trwało im szukanie mi pracy
A nie widzę siebie na ten moment w pracy bo raz czuje się dobrze a raz beznadziejnie i wyjście po 15 schodach jest dla mnie takim wysiłkiem że muszę aż usiąść i odpocząć a u nas oferty pracy to głównie do sklepów żadnego wyboru dosłownie i nie na miejscu tylko w sąsiednim mieście
Po prostu strasznie mi to nie na rękę i mam takiego stresa od dwóch dni że szok jak mam rozwiązać tą sytuacje....Nie mam problemu z załatwieniem L4 ale czy to nie będzie podejrzane że tak szybko po zapisaniu się zwolnienie lekarskie a przy zapisywaniu się podpisywałam że jestem zdolna i gotowa do pracy bo taki był warunek zarejestrowania. A na bezrobociu nie wspominałam o ciaży bo jeszcze nie widać tak bardzo a nie chciałam mieć już na starcie problemu z zapisaniem..... och... Proszę was o jakieś porady moje Mądre koleżanki