kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Się chyba przejdę prywatnie żeby upewnić![]()
A Ty trzeci syn ? Sprawdzam pamięć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Się chyba przejdę prywatnie żeby upewnić![]()
No ja się nigdy nie zastanawiałam aż gdzieś przeczytałam ze jedno maja lekko niżej żeby się nie obijać No i mówię to mojemu chłopu a on obraza ze skąd ja to wiem i wogole żebym się czymś innym interesowała a nie jajamitak samo jak się go pytam czy faktycznie ostatnia kropla moczu idzie w gacie ( bo widziałam taki mem ) a on ze co to za pytania wogole i ze kto mi takie rzeczy opowiada. Internet kurczę
chłop to delikatna chyba materia
Myśle ze tak. Przecież nie wyrósł nagle. Tylko mógł być nie zauważony. Ale daj spokój na pewno dziewczynka będzie![]()
Tak jest.A Ty trzeci syn ? Sprawdzam pamięć
AhahaNo ja się nigdy nie zastanawiałam aż gdzieś przeczytałam ze jedno maja lekko niżej żeby się nie obijać No i mówię to mojemu chłopu a on obraza ze skąd ja to wiem i wogole żebym się czymś innym interesowała a nie jajamitak samo jak się go pytam czy faktycznie ostatnia kropla moczu idzie w gacie ( bo widziałam taki mem ) a on ze co to za pytania wogole i ze kto mi takie rzeczy opowiada. Internet kurczę
chłop to delikatna chyba materia
31 świętoJa 30/31.05 jadę na glukozę a 6.06 wizyta
Jako że ostatnio plecami odwrócona była i nie szło jej sensownie zobaczyć to chyba teraz będzie to całe osławione połówkowe
o widzisz....... to 30 pójdę31 świętotakże żebyś nie poszła przez przypadek wtedy
![]()

Mi mówił ze moszna jeszcze jest w brzuchu i od któregoś tam tygodnia schodzi na dółU mnie ginekolog powiedziała że ptaka widzi ale jak zapytałam o worek mosznowy to powiedziała że niby coś tam może być ale nie ten etap -22tc