reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Dita jesteś Wielka! Dzięki za ten link do Cocodrillo. Takich promocji jeszcze tam nie widziałam (ale też nigdy nie kupowałam przez neta tylko zawsze w sklepie stacjonarnym, nie wiem czemu :p ) i zawsze zostawialam tam majątek a tak małego teraz obkupie że hej w tych t-shirtach :)

Ja biorę Apap i to od razu jak zaczyna mi coś tam ćmic ten ból bo później zamienia się to w migrene i jest po mnie. Z głową w sedesie siedzę jak pozwolę żeby ból się rozkrecil także jak tylko czuje że zaczyna boleć mnie głowa to lykam jeden zwykły apap i przechodzi.

Mi pomagają okłady z lodu. Daje na zmianę na skronie i kark albo tam gdzie najbardziej boli. Wkładam kostki lodu do woreczka śniadaniowego, wiąże i wkładam do skarpetki :blink: W sumie tylko to mi pomaga. Zażywanie paracetamolu nic nie daje.
Są super plastry chłodzące z ibum kupuje w Kaufland super, ' zawsze pomagają:)

Dita jesteś Wielka! Dzięki za ten link do Cocodrillo. Takich promocji jeszcze tam nie widziałam (ale też nigdy nie kupowałam przez neta tylko zawsze w sklepie stacjonarnym, nie wiem czemu :p ) i zawsze zostawialam tam majątek a tak małego teraz obkupie że hej w tych t-shirtach :)
A gdzie ten link chyba przeoczyłam chętnie bym zobaczyła :)

Ja!

I już jestem po.
Tętno 138 i cała reszta tez git.
Za 4 tyg połówkowe.

Super [emoji5][emoji846] gratuluję [emoji106][emoji16]

Witajcie, my dopiero w domu po usg, raczej chłopak będzie, maluch już 137g waży i kopał w głowicę od usg :)

Super! Gratuluję synka! [emoji16][emoji5]

Dita a co poradził gin z polowkowymi?

Po urlopie [emoji5]

Ja tylko internet i wyprzedaże[emoji5] ceny w stacjonarnych czasami mnie przerażają [emoji33]

A gdzie ten link chyba przeoczyłam chętnie bym zobaczyła :)

Udostępniłam na stronie 846[emoji5]

Dziewczyny, pamiętajcie żeby pierwszy raz wchodzić na wątek zamknięty przez przeglądarkę, dopiero pózniej w apce[emoji28] [emoji5]

Cześć :) Miłego dnia :) Chociaż ja do wieczora zamierzam siedzieć przy wiatraku i pić wodę z lodem i cytryną :D

Ja tak bym chciała coś kupić wyprawkowego, ale przez te plamienia, krwiaka itd włączyła mi się jakaś blokada. Czekam i jak po wizycie 13-stego będzie wszystko dobrze to może zamówię jakieś pierwsze rzeczy. W Reserved też rozszerzyli dział dla niemowląt, też jest sporo fajnych rzeczy, może będą jakieś wyprzedaże :)

Edit.

A nie, właśnie jest promocja na reserved.pl na połowę ubranek -30%, przy danej rzeczy na górze jest kod :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry