reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Do mnie sąsiad dzięki Bogu nie pukał więc tragedii nie ma.

Ogarnęłam 3 prania z dodatkowym wirowaniem. Swoją drogą dobrze że mi zalało bo miałam myć podłogi ale się nie mogłam zmusić ;)
Nastawiłam smak na zupę (pomidorowa again!) zdrzemnęłam 2h teraz piję kawę czekam aż makaron się zrobi... i jakoś to leci.

Ja stałam dwie godz przy garach. Mnie naszło na cukinie , szparage, kalafiora, wątróbkę

Wyspałam się dzień bez drzemki dzień stracony, mam glukometr jutro na czczo zmierze cukier i po jedzeniu będę nie wiem czy mi się uda, wiciowamama super rzeczy i buty też fajne..... Ja miałam dziś kaloryczne obiad ale ze względu aby męża podkramic czyli placki ziemniaczane z gulaszem i surówka z kiszonej kapusty.... Kusicie tym jedzonkiem dobrym

Kolekcja butków również skompletowana :blink:
Ja nie mam żadnej pary bucików :o ale wydają mi się zbędne na początek :D
ewentualnie 3:33, połowa 666 :p

no tak w dzien sie z tego smieje, w zadne duchy nie wierze, ale w nocy jak sie kolejny raz odpala sam to troche nieswojo :D

U mnie byla ogorkowa, mlode ziemniaczki, rybka i pomidorki ze smietana.
Teraz robie super hiper fit szarlotke, zobaczymy jak potem cukier, po serniku ostatnio byl elegancki i zjadlam prawie caly :D
U mnie dzisiaj kapuśniak z młodej kapusty <3 a jutro idziemy na wesele, wiec sobota i niedziela poprawiny będą same pyszności, a odpukać mogę jeść wszystko i nie wiem, co to zgaga :D od rana jutro makijaż, fryzjer , prasowanie garnituru i dodatkowo musimy odebrać meble do kuchni, bo nie chcą już w sklepie trzymać, a dopiero tydzień minął :/

Ja nie mam żadnej pary bucików :o ale wydają mi się zbędne na początek :D

U mnie dzisiaj kapuśniak z młodej kapusty <3 a jutro idziemy na wesele, wiec sobota i niedziela poprawiny będą same pyszności, a odpukać mogę jeść wszystko i nie wiem, co to zgaga :D od rana jutro makijaż, fryzjer , prasowanie garnituru i dodatkowo musimy odebrać meble do kuchni, bo nie chcą już w sklepie trzymać, a dopiero tydzień minął :/
O to się wybawisz jutro :) pokaż nam się jak będziesz w pełnej gotowości :)

U mnie dzisiaj telefon z przychodni że lekarza nie będzie w pon i wizyta odwołana, nie powiedzą mi na kiedy można się umówić bo nie mają wglądu do systemu na nowy miesiąc. Mam dzwonić w poniedziałek o
11 bo będzie położna i wtedy się umówić. Najgorsze że l4 mam do poniedziałku i będę musiała znowu prosić rodzinnego .

My już po obiadku. Ogarnęłam sąsiadce ombre bo mi została czerwona farba a jej się podobało u mnie... i w sumie gniję... gorąco i lepko.. choć wieje.. może deszcz przywieje... kurde już mi się kwas cofa niech go szlag.

A ja ruchów też nie liczę. Miki ma stałe pory kopania mocnego. Stałe lekkiego. Chyba znów zminił pozycję bo w innych miejscach dziś kopał a i już wiem jakie to uczucie "drapania paznokciami od wewnątrz"
A dziś koleżanka chłopców zaproponowała mi zabawki niemowlęce min. karuzelkę po swojej siostrze. Z tym że ja to uważam za zbędne. Miałam tylko przy pierwszym dziecku bo wtedy kupowałam WSZYSTKO ale potem już nie... wolę w tel. włączyć kołysanki lub sama "pośpiewać" to mohe śpiewanie do dziś ich wycisza więc...

Mhmm ktoś naleśniki robi... z wanilią.. ale zapachy!

reklama
Ja od dziecka nie umiem polubić wątróbki... a po warzywach mam zgagę... w ogóle chciałabym już zapomnieć o tym co to zgaga... tak jak po urodzeniu Bartka zapomniałam co to bezdech senny ;)
Ja od dziecka nie lubiłam wątróbki, ale wszystko mi się zmieniło po pierwszej ciąży. Teraz mam co jakiś czas wielką ochotę na nia, tylko nie umiem jej zrobić aby była dobra, ale w tym mnie ratuje mama[emoji16]

Do góry