D
Deleted member 178444
Gość
Nie wiem, bo siedzi w brzuchu [emoji14] ale corka przy porodzie ważyła równo 3 kg, a młodemu nie wróżę więcej niż 3,5I jak duży się urodził ?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem, bo siedzi w brzuchu [emoji14] ale corka przy porodzie ważyła równo 3 kg, a młodemu nie wróżę więcej niż 3,5I jak duży się urodził ?![]()
Nie wiem, bo siedzi w brzuchu [emoji14] ale corka przy porodzie ważyła równo 3 kg, a młodemu nie wróżę więcej niż 3,5jeszcze zależy od tego, kiedy wyjdzie
![]()
Ja to jestem nieogarniętaNie wiem, bo siedzi w brzuchu [emoji14] ale corka przy porodzie ważyła równo 3 kg, a młodemu nie wróżę więcej niż 3,5jeszcze zależy od tego, kiedy wyjdzie
![]()
Ja to jestem nieogarniętanie wiem czemu pomyślałam, że starszy syn a przecież u Ciebie córcia
![]()
Przestań, ja mam takiego nieogara, że zaraz sama nie będę pamiętać jakie dzieci mam w domu, a co dopiero innych [emoji14]Ja to jestem nieogarniętanie wiem czemu pomyślałam, że starszy syn a przecież u Ciebie córcia
![]()
Btw. nie wiem czy się chwaliłam, ale moja kuzynka jest w ciąży. Dowiedziałam się w ciąży, bo zaczęła tak wszystko mylić w rozmowie, że od razu zapytałam, czy jest w ciąży, [emoji14]
O no to nieźleChyba się nie chwaliłas. Ja mam dwie w ciąży Jedna z terminem lipiec /sierpnien , druga październik I tak blisko się trzymamy się się dopiero niedawno dowiedziałam [emoji23]