reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie dziewczynki
Dawno nie pisałam ale musiałam troche odpocząc od forum, zająć sie mężem, pracą i nie nakrecać się :tak::tak:
My już po owu i w tym cyklu było dość dużo przutulanek ;-), za tydzień, dwa sie wszystko okaże :-):-).
Co ma byc to bedzie.

do czterech razy sztuka :)))) ten bedzie szczęśliwy :)))))) - 28dni

Narazie przygotowuje sie do wybrania tematu pracy magisterskiej i najprawdopodobniej bede pisała o hipoterapii i onoterapii.

Pozdrawiam was wszystkie serdecznie

reklama
CZesc dziewczynki
Milego wieczorku wszystkim zycze.
Idarnowska teraz sie uda, trzymam kciuki..
Mamusiasynusia kup tescik , wtedy wszystko bedzie jasne- trzymam kciuki za Twoja fasolke.Jezeli przed @ byly II to moze faktycznie udalo sie.

Beatko ja już w tym cyklu się nie napalam :tak::tak:. Co będzi to będzie......;-);-)

na dodatek dzisiaj stukł mi sie termomert, strasznie sie wystraszyłam tej rtęci :szok::szok::szok: .
Cicho marzę żeby to było na szczęście :-D:-D

Irdanowska, Mamusiasynusia trzymam kciuki.
Mamusiasynusia bardzo bym chciała, żeby tak było. To moja ostatnia szansa na najbliższych parę miesięcy. :-( Jestem załamana. Rozmawiałam z P. i to oczekiwanie na okres sprowokowało rozmowę. P stwierdził, że to nie jest dobry moment na dziecko i wolałby zaczekać. On chciałby przynajmniej rok, ale w ramach kompromisu zgodził się na początek starań na czerwiec. Następny cykl będzie już z prezerwatywą. Mam ochotę płakać. Tak mi źle. Rozumiem go i jego argumenty, tylko mam wrażenie, że on nie rozumie jak bardzo ja bym już tego chciała. :sad::sad::sad:

:-( Jestem załamana. Rozmawiałam z P. i to oczekiwanie na okres sprowokowało rozmowę. P stwierdził, że to nie jest dobry moment na dziecko i wolałby zaczekać. On chciałby przynajmniej rok, ale w ramach kompromisu zgodził się na początek starań na czerwiec. Następny cykl będzie już z prezerwatywą. Mam ochotę płakać. Tak mi źle. Rozumiem go i jego argumenty, tylko mam wrażenie, że on nie rozumie jak bardzo ja bym już tego chciała. :sad::sad::sad:
Antiope nie smuć się kochana. Póki co @ do Ciebie nie przyszła, więc może plany planami, ale fasolka już zagościła pod Twoim serduszkiem? Uśmiechnij się i spokojnie czekaj na testowanko:tak:

Dzięki moreme, ale ja już mam plamienia, które często miewam przed okresem, więc raczej nie mam złudzeń. Dziś robimy test. Trzymajcie kciuki, to może to coś pomoże i zobaczę II.

reklama
Witajcie staraczki!!!
życzę Wam miłego tygodnia i Waszych wymarzonych ll a jeśli tym razem sie nie uda to sił na następne staranka :tak::tak::tak:
Ja mam dziś popołudniu USG i juy mnie ogarnia lekki stresik ale mam nadzieję że wszystko jest oki:tak::tak::-)

Do góry