reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Jezu on jest śliczny na tym zdjęciu!!!! Naprawdę!
Jestem zakochana mimio że to Twoje :)
Kochany:)
Na mnie zrobiło wrażenie no pierwszy raz widzę swoje dziecko takie w brzuchu dla mnie to był szok jakby nie było:)
To rozczula na maksa :)
Mała mnie często kopie ,szkoda że czasem po pęcherzu i szyjce bo to tak jakby stało i tupalo
W pon mam wizytę jak potwierdza dziewczynkę to ruszam na szal zakupowy ! :)
Ps dziewczyny mam nowe ubranka takie no typowo chłopięce, kilka body ,spodnie z koszula i jakieś 2 sztuki pajaca bez nóżek z disney śliczne jak cholera ale jak już zobaczyłam te cuda dla dziewczynki to chciałabym ja ubierać bardziej słodko niż jak chłopczyka:)
Zrobię wam kilka zdj tego co chciałabym sprzedać, nowiutkie nie prane, metki obcielam ale na zdj je widać jakby była któraś zainteresowana to wyśle zdj :)
Smyk ,5/10/15 głównie body pajace i takie
Trzymać nie będę bo następne za 5 lat ,a obecnie chciałabym ruszyć z dziewczęcymi:)
Dobrze że mam dużo neutralnych białych kremowych błękitnych pastelowych takie to zostawię:)
Ale te chłopięce no wiecie:)
Dziękuję [emoji76] miło czytać :)

chociaż oczywista oczywistość że dla mnie najsliczniejszy :) a jak na moja corcie patrzę to sobie myślę że jest taka śliczna jakiej sobie nawet nie wymarzyłam ;) matki tak maja. :)

@Pauliabna89 trzymam kciuki za wizytę. O której masz?

@Sandrus.k oj dzisiejszy mecz mi się też podobał.

Z tego co słyszałam to od 28 tygodnia robią ktg.
Choć kiedyś robili i wcześniej.
Trzymam kciuki za Twoją wizytę.
Mnie tylko na specjalne życzenie na fotelu bada gin.
Kiedyś przez całą ciążę byłam 2 razy badana raz na początku ciąży a raz przy porodzie.
A teraz są wytyczne, że przy każdej wizycie.
Ale u mnie to jest inna sprawa i dlatego bada mnie tylko jak mam jakieś upławy, kłucia czy bóle.

@Pauliabna89 trzymam kciuki za wizytę. O której masz?

@Sandrus.k oj dzisiejszy mecz mi się też podobał.

Z tego co słyszałam to od 28 tygodnia robią ktg.
Choć kiedyś robili i wcześniej.
Trzymam kciuki za Twoją wizytę.
Mnie tylko na specjalne życzenie na fotelu bada gin.
Kiedyś przez całą ciążę byłam 2 razy badana raz na początku ciąży a raz przy porodzie.
A teraz są wytyczne, że przy każdej wizycie.
Ale u mnie to jest inna sprawa i dlatego bada mnie tylko jak mam jakieś upławy, kłucia czy bóle.

Na 12:20. Ja nie mam na każdej wizycie badania ginekologicznego [emoji4] póki co miałam 2 czy 3 razy.

reklama
Do góry