reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Udało mi się doczytać:)

Gosia ja jestem z Tobą sercem ale wybacz, że nie skomentuje bo mi się włącza instynkt mordercy a za blisko mieszkamy by to nie było niebezpieczne;p

Ja właśnie pozdrawiam wszystkich z autostrady a2- nadszedł ten wyczekany przeze mnie czas Woodstock :):)
Jaram się jak zapałka, mimo, że to chyba mój 8 wyjazd ;)
Uważaj tam na siebie i baw się dobrze :)

reklama
Mamy przechlapane z upalami. Nie.chce.wiedziec jak jest goraco na porodowce...
Ja się najbardziej boję, że trafię na jakąś nawiedzoną współspaczkę, która mi okna nie pozwoli otworzyć, bo dziecko zawieje :p
Nie No kur nie bierzemy do szpitala. Po szpitalu wszystko trzeba by było wyprać w 90* albo wyrzucić bo tam najwiecej zarazków.
Ja tam biorę i niczego nie piorę w 90 stopniach :) W tej kwestii, moim zdaniem, mamaginekolog jest paranoiczką :p Przecież noworodzio od pierwszej sekundy życia siedzi w tych strasznych szpitalnych bakteriach ;)

Udało mi się doczytać:)

Gosia ja jestem z Tobą sercem ale wybacz, że nie skomentuje bo mi się włącza instynkt mordercy a za blisko mieszkamy by to nie było niebezpieczne;p

Ja właśnie pozdrawiam wszystkich z autostrady a2- nadszedł ten wyczekany przeze mnie czas Woodstock :):)
Jaram się jak zapałka, mimo, że to chyba mój 8 wyjazd ;)
Pozdrów ode mnie Woodstock :) 5 lat mnie już tam nie było, chlip :p Zdjęcie sprzed 5 lat właśnie :) Ja to ta w czerwonej bluzce :p
1077770_607060549338242_40851233_o.jpg

Załączniki

• 1077770_607060549338242_40851233_o.jpg
    1077770_607060549338242_40851233_o.jpg
    133,1 KB · Wyświetleń: 358
Zrobiłam chyba już ostatnie zakupy wyprawkowe.
Domówiłam pieluch (tetrowych i flanelowych), podkłady jeszcze jedne, patyczki do uszu, nożyczki malutkie bo nie mam, pojemnik na smoczek, folię przeciwdeszczową na fotelik.
No i oczywiście KURE :p z la millou ale tą mniejszą wersje bo bardziej mi się widziała

Ja mam BMW X5.
Przy spokojnej jeździe (czytaj mojej) to tak pali 14-16 l benzyny.
Jak mój chłop swoje kopyta załaduje do niego to od 24 l wzwyż. Ale on jeździ jak szatan.
Toteż mu nie daje :D albo upominam że jedzie normalnie albo się przesiadamy heh

Miałam x3 przymierzałam się do x5 ale nie znalazłam fajnej. Teraz myslal o x6 ale coś tam nie pasowało nam. Nie pamietam co. No Ty dasz gaz i będzie spoko a ja do mojego q7 nie mam jak :)

Ja się najbardziej boję, że trafię na jakąś nawiedzoną współspaczkę, która mi okna nie pozwoli otworzyć, bo dziecko zawieje :p

Ja tam biorę i niczego nie piorę w 90 stopniach :) W tej kwestii, moim zdaniem, mamaginekolog jest paranoiczką :p Przecież noworodzio od pierwszej sekundy życia siedzi w tych strasznych szpitalnych bakteriach ;)

Aaaaa :) może to i ja nie będę panikować :)

reklama
Do góry