reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

My mamy domową skrzynkę na narzędzia... bo poza tym to w samochodzie ;)
Nie mam w tym mieszkaniu miejsca,bo
Koty
Kuwety
Butów 50tys dziewczyn....
Dwa pudła w kącie stoją a w nim...wiertarka zakrętka ładowarka do akumulatorów.... Dwa akumulatory... Śrubokręty młotek itp....reszta po dziurach poupychane bo małż musi mieć pod ręką w domu .....hm.....

reklama
Moja koleżanka ostatnio Karmila piersią i ciągle gapiła się w telefon, ja mówię weź odłóż ten telefon co ty tam sprawdzasz ciągle, a ona że ma aplikacje ile dziecko pije z jednej piersi.... kurde nie wiedziałam że coś takiego nawet jest ;)
No i po co to jej???
Aby głodne nie było....eh XXI wiek

Syf mi się przy ustach robi... bomba... :(

W ogóle ja to dziś jakaś jestem nieobecna... spałabym i spała ale teraz to już do 23 posiedzę... ;) szczególnie że mi ZABÓJCZE UMYSŁY z piątku na dziś przełożyli.

Kurde cieszę się tym ujemnym GBSem jakby mi kto w kieszeń narobił (innych świństw też nie mam ale wiemy że zielone gluty to wina światła)
Także mogę rodzić od 12 sierpnia. W sumie wszystkie sprawy mam załatwione... choć oddzwoniłam dziś do PPP i sami nie wiedzieli po co dzwonili... ale że jak się dowiedzą będą dzwonić a myślałam że mają orzeczenie o nauczycielu wspomagającym ale nie mają... Został mi zasiłek celowy i obiady do załatwienia. I w sumie wszystko póki co...

Na starynkiewicza takie zmiany że po cc sn...hmm... ja się zastanawiam czy pojechać jeszcze do rodziców na wieś 120km, czy już lepiej siedzieć na tyłku w domu. Moja córka też się nudzi w domu... pięknie byłoby być teraz nad morzem na plaży się kąpać....
Nie wirm czy to bedzie dotyczylo tylko starynkiewicza, chyba chodzilo o ogolna zmiane standardow, ale nie wiem czy nie sciemnial zeby mnie przekonac do sn :/

Moja koleżanka ostatnio Karmila piersią i ciągle gapiła się w telefon, ja mówię weź odłóż ten telefon co ty tam sprawdzasz ciągle, a ona że ma aplikacje ile dziecko pije z jednej piersi.... kurde nie wiedziałam że coś takiego nawet jest ;)

Jest , jest ale to chyba zbędne. Więcej korzyści by było gdyby ten czas poświęciła 100%dziecku.

Nie mam w tym mieszkaniu miejsca,bo
Koty
Kuwety
Butów 50tys dziewczyn....
Dwa pudła w kącie stoją a w nim...wiertarka zakrętka ładowarka do akumulatorów.... Dwa akumulatory... Śrubokręty młotek itp....reszta po dziurach poupychane bo małż musi mieć pod ręką w domu .....hm.....
No ta nasza skrzynka z tych mniejszych w szafce stoi. Podstawowe domowe gadżety bo wiertary, wkrętary i inne gabaryty S. do pracy musi mieć to trzyma w aucie...

Syf mi się przy ustach robi... bomba... :(

W ogóle ja to dziś jakaś jestem nieobecna... spałabym i spała ale teraz to już do 23 posiedzę... ;) szczególnie że mi ZABÓJCZE UMYSŁY z piątku na dziś przełożyli.

Kurde cieszę się tym ujemnym GBSem jakby mi kto w kieszeń narobił (innych świństw też nie mam ale wiemy że zielone gluty to wina światła)
Także mogę rodzić od 12 sierpnia. W sumie wszystkie sprawy mam załatwione... choć oddzwoniłam dziś do PPP i sami nie wiedzieli po co dzwonili... ale że jak się dowiedzą będą dzwonić a myślałam że mają orzeczenie o nauczycielu wspomagającym ale nie mają... Został mi zasiłek celowy i obiady do załatwienia. I w sumie wszystko póki co...

Ja mimo ze dużo pije to mam uczucie suchości w ustach i taki jakiś metaliczny smak.

reklama
Do góry