JoAnnA250694
Fanka BB :)
Mi powiedzieli że po cc mam mieć dwa tygodnie dietyJak mała się nie przekręci i zaplanują mi CC to spakuję już tego pączka do torby [emoji23][emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi powiedzieli że po cc mam mieć dwa tygodnie dietyJak mała się nie przekręci i zaplanują mi CC to spakuję już tego pączka do torby [emoji23][emoji23][emoji23]
Tobie to fajnie bynajmniej znasz datę i godzinę . [emoji7]Mi zostało 27 dni do CC chyba że coś szybciej się ruszy [emoji4]Nie rób smaka [emoji23]
Nie wiem, jak to jest. Chyba chodzi o taką lekkostrawną, żeby bebechy na miejsce wróciłyMi powiedzieli że po cc mam mieć dwa tygodnie diety
I zaczyna mnie taki stres łapać odliczam dni wpadam w jakąś panikę czasami...Tobie to fajnie bynajmniej znasz datę i godzinę . [emoji7]
Wcześniej przez cukrzyce później przez CC [emoji14] ja to powinnam być fit a nie tyć ciągle [emoji13]Nie wiem, jak to jest. Chyba chodzi o taką lekkostrawną, żeby bebechy na miejsce wróciły
Pryszcz.@GoJ a ten syf to zajad, opryszczka czy pryszcz jaki ? Na opryszczkę jest spoko zajadex albo maść cynkowa (taniutka i super)
Po słodkim też masz ten niesmak?Właśnie w środku wszystko ok nic nie boli nic nie widać ...
I stypendium??!!! A zasiłek celowy to ten co kiedyś pisałaś na węgiel?Syf mi się przy ustach robi... bomba...
W ogóle ja to dziś jakaś jestem nieobecna... spałabym i spała ale teraz to już do 23 posiedzę...szczególnie że mi ZABÓJCZE UMYSŁY z piątku na dziś przełożyli.
Kurde cieszę się tym ujemnym GBSem jakby mi kto w kieszeń narobił (innych świństw też nie mam ale wiemy że zielone gluty to wina światła)
Także mogę rodzić od 12 sierpnia. W sumie wszystkie sprawy mam załatwione... choć oddzwoniłam dziś do PPP i sami nie wiedzieli po co dzwonili... ale że jak się dowiedzą będą dzwonić a myślałam że mają orzeczenie o nauczycielu wspomagającym ale nie mają... Został mi zasiłek celowy i obiady do załatwienia. I w sumie wszystko póki co...
Kochana ale wolałabym być na Twoim miejscu a u mnie to nie wiadomo kiedy chlusne woda .I zaczyna mnie taki stres łapać odliczam dni wpadam w jakąś panikę czasami...