reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Moja Ula dzisiaj albo czkawke ma, albo drzemie albo odczynia taniec deszczu.
Nie wiem czy to rączka czy nóżka ale wystawia jakąś chudą pęcinke koło pępka i robi fale. Lewą stronę dziś dla odmiany upatrzyła sobie.
Bo normalnie to jak się przeciąga to od prawego boczku czuje aż po lewe żebra.
Penthaus się zmniejsza :p
Oj tak już coraz to mniej miejsca tam mają :) mój też się wyciąga to po lewej stronie taka gulka aż do żeber po prawej stronie . I normalnie widać jak się przeciąga :)

reklama
Ja tam nie krzyczalam duzo rozmawialam ze soba ze zaraz to wszystko minie i bedzie po bolu pomaga :-) :-) :-)

Ja.leze.z.nogami do gory. Czy tylko mi kostki puchna??zaraz chyba zrobie w
Wiadro z woda i sola i bede sie taplac...i chyba nocka u rodzicow bo maja klime...a moj starszy ma trening pilki i ja.chyba umre na boisku...

Odeszlam od garow cala mokra pies nawet lezy przy wiatraku i mu nie przeszkadza.

Istnie piekloooo

Ja juz 36tc czekam za hbs torba ready..lekarka obstawia 2tyg i Ninka bedzie na swiecie...ciekawe

Ja tam nie krzyczalam duzo rozmawialam ze soba ze zaraz to wszystko minie i bedzie po bolu pomaga :-) :-) :-)

Ja.leze.z.nogami do gory. Czy tylko mi kostki puchna??zaraz chyba zrobie w
Wiadro z woda i sola i bede sie taplac...i chyba nocka u rodzicow bo maja klime...a moj starszy ma trening pilki i ja.chyba umre na boisku...

Odeszlam od garow cala mokra pies nawet lezy przy wiatraku i mu nie przeszkadza.

Istnie piekloooo

Ja juz 36tc czekam za hbs torba ready..lekarka obstawia 2tyg i Ninka bedzie na swiecie...ciekawe
Mi puchną jak długo siedzę . A i jak tylko mam możliwość to leżę z nogami w górze i codziennie nawet kilka razy mocze w zimnej wodzie :)

Hejo dziewczyny ja dzisiaj mega intensywny dzień ciężko mi was nadrobić [emoji4] korzystam z tego że mężu w domu i robimy pranie, przemeblowanie, prasowanie no o w końcu szykujemy wózek i resztę w sumie już 35+5 najwyższa pora [emoji14] i udało mi się załatwić fryzjerkę dla mamy mam nadzieję że poprawi jej te włosy pokaże wam efekt wieczorem [emoji4]

Filmiki obejrzałam oba z A. Posmialismy się trochę. Że niektóre chopy i baby to mają przewalone.
Jezuuu jak mnie ten słownik w tej aplikacji denerwuje ....masakra.
Ja o 15 wybieram się na spotkanie mam nt. Chustonoszenia. Zobaczę co wyciągnę ciekawego że spotkania.:-p

Dwa prania już suche i nawet poprasowalam teraz trzecie się suszy i dziś skończę prasowac więc powrót z koloni będę mieć z głowy

Obiad zjedliśmy ale się topie dosłownie leżę i kwicze wiatrak chłodzi nie mam już arbuza ale nigdzie nie jadę nie ma mowy

Mały dziś mniej się rusza muszę czuwać

reklama
Do góry