reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
O to jednak ogarnęłaś raniutko! Super. Czekam na info.

Byłabym wcześniej ale księżniczki miały problem ze wstaniem a pan i władca nie pozwoli za bardzo pogonić. Jakbym była sama to by dawno gotowe były :) a on to tak na spokojnie na luzie [emoji12] pewnie później tez będzie tyle samo czekania. Czasem i od 8 i od 10 jednakowo się czeka po półtora dwie godz około

Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie w obu wypadkach te minimum 3h org. sam zarządał snu i to był taki mimo silnych skurczy mega mocny i taki wypoczynkowy sen.
Oj ja jak rodziłam Werke to nie spałam od 6 rano 2 września do 23 września [emoji14] mój organizm ma wywalone [emoji14]

Hahaha no słownik jak zawsze wie lepiej, co zrobiłaś :pDaj znać po, koniecznie!

Miałam iść spać, a nie mogę. Pogoda trochę lepsza, dzisiaj mają być burze, także czekam na nie z utęsknieniem :D moze wyparzylabym laktator? Muszę zacząć ostro odciągać od pierwszej doby...

Ja niewybralam jeszcze. Obawiam się ze w razie potrzeby stary kupi pierwszy lepszy ... no ale może się obejdzie. A Ty masz taki piękny cel :) [emoji106]

reklama
Ciąża uważana jest za donoszona od ukończonego 37 t.c., a u mnie akurat lepiej, żeby młody nie posiedział bo jest zwyczajnie za duży, jak na moje warunki ;) to nie jest tak, że im dłużej tym lepiej, poród w terminie to zakres aż 5 tygodni, a kiedy będzie czas idealny i tak zdecyduje dziecko ;) no i nie mam ochoty chodzić miesiąc ze skurczami to raz, a dwa, 3 września córa ma urodziny, muszę ogarnąć imprezę, a ze szpitala trudno [emoji14]

Byc moze, ale mozg plodu rozwija sie do 40tc wlacznie, takze kazdy dzien w brzuchu ma jednak znaczenie. Pozdrawiam!

Do góry