O to jednak ogarnęłaś raniutko! Super. Czekam na info.Ja czekam u lekarza. Piec osób jest jeszcze ... oczywiście nerw się włączył i boli głowa i chce się rzygac. Hehe urok tych ostatnich wizyt![]()
reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Nic nie mów... duszno... gorąco... kładłam się mokra i mokra wstałam koszmar do kwadratu i masakra... mam serdecznie dość upałów i szczerze mi tęskno do jesiennej nawet pluchy!
Ja tez chce jesień. Rzygam latem rzygam ciąża i wszystkim wogole
Adell1994
Wiem że pytanie nie do mnie ale ja jestem z Dolnegośląska i u mnie 23 stopnie o deszcz od ranaGdzie? Mnie od rana pot oczy zalewa..
kasiaczek89pl
O to jednak ogarnęłaś raniutko! Super. Czekam na info.
Byłabym wcześniej ale księżniczki miały problem ze wstaniem a pan i władca nie pozwoli za bardzo pogonić. Jakbym była sama to by dawno gotowe były
D
Deleted member 178444
Gość
Oj ja jak rodziłam Werke to nie spałam od 6 rano 2 września do 23 września [emoji14] mój organizm ma wywalone [emoji14]Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie w obu wypadkach te minimum 3h org. sam zarządał snu i to był taki mimo silnych skurczy mega mocny i taki wypoczynkowy sen.
Scenariusz jak przy mojej pierwszej ciążytermin na 01.09 i planowane cc 30.08
![]()
![]()
ale czy sie udalo tak jak zaplanowane? ja to staram sie na maxa oszczedzac, zeby wytrzymac do 30.08...
To się przeprowadzamWiem że pytanie nie do mnie ale ja jestem z Dolnegośląska i u mnie 23 stopnie o deszcz od ranaaż powietrze takie rześkie
![]()
kasiaczek89pl
Hahaha no słownik jak zawsze wie lepiej, co zrobiłaśDaj znać po, koniecznie!
Miałam iść spać, a nie mogę. Pogoda trochę lepsza, dzisiaj mają być burze, także czekam na nie z utęsknieniemmoze wyparzylabym laktator? Muszę zacząć ostro odciągać od pierwszej doby...
Ja niewybralam jeszcze. Obawiam się ze w razie potrzeby stary kupi pierwszy lepszy ... no ale może się obejdzie. A Ty masz taki piękny cel
Mój jest współpracujący stres i ból przesypiaOj ja jak rodziłam Werke to nie spałam od 6 rano 2 września do 23 września [emoji14] mój organizm ma wywalone [emoji14]
reklama
Ciąża uważana jest za donoszona od ukończonego 37 t.c., a u mnie akurat lepiej, żeby młody nie posiedział bo jest zwyczajnie za duży, jak na moje warunkito nie jest tak, że im dłużej tym lepiej, poród w terminie to zakres aż 5 tygodni, a kiedy będzie czas idealny i tak zdecyduje dziecko
no i nie mam ochoty chodzić miesiąc ze skurczami to raz, a dwa, 3 września córa ma urodziny, muszę ogarnąć imprezę, a ze szpitala trudno [emoji14]
Byc moze, ale mozg plodu rozwija sie do 40tc wlacznie, takze kazdy dzien w brzuchu ma jednak znaczenie. Pozdrawiam!