Dominika_92
Fanka BB :)
Aaaa widziałam wczoraj na fb i nawet myślałam czyje takie ładne
To we trzy mamy wyprawkę od upartamarta![]()
Przyznaję, zajrzałam na stronkę bo tutaj któraś z Was pisała o tej Pani

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaaa widziałam wczoraj na fb i nawet myślałam czyje takie ładne
To we trzy mamy wyprawkę od upartamarta![]()
Szczerze mowiac ja tez...Hmm, @Agata930927 była ostatnio online 6 sierpnia (przynajmniej zalogowana), martwię się o nią :/
A Ja też dzisiaj myślałam o Agacie czy wszystko u niej w porządkuSzczerze mowiac ja tez...
@Agata930927 napisz czy wszystko u Ciebie w porzadku?
Fajne są te lampki. Ja mam jeszcze naklejki gwiazdki na ścianę dookołaJa chcę lampki/lampkę balonik kolor czerwony z IKEA
Ślicznie jak założyłas ten największy koszyk /kubeł???A to mój kącik. Jeszcze kilka drobiazgów typu naklejki na ścianę i lampka księżyc na ścianę.Zobacz załącznik 887908Zobacz załącznik 887909Zobacz załącznik 887910Zobacz załącznik 887911
Ślicznie jak założyłas ten największy koszyk /kubeł???
No są ale je chyba śrubokrętem trzeba zamocować? Nie wiemTakie jakby haczyki powinny być. Wieszaki i na nie się zaczepia kosz
No są ale je chyba śrubokrętem trzeba zamocować? Nie wiem