reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Mnie te baloniki kojarzą się z Myszką Miki. Mam gwiazdkę jeszcze ale to bardziej będzie u chłopców lub wywiozę zależy jak mi przypasuje...
Dziękuję bardzo [emoji4]U nas też lampki z Ikei z tym, że chmurki
20180813_220102.jpg

Załączniki

• 20180813_220102.jpg
    20180813_220102.jpg
    49 KB · Wyświetleń: 327
O 20:00 nawodniona tyle o ile pojechałam po kilka brakujących rzeczy. Becik szary w białe gwiazdki ale ostatnio były ładniejsze. Chciałam przewijak na łóżko ale były nieładne i nie miały ceny... Reczniki darowałam bo w Pepco 10zeta tańsze. No ale w sumie poza kilkoma duperelami kupiłam do torby co trzeba włącznie z koszulami dla mnie. Gacie wzięłam z Belli XL a nóż widelec w nie wejdę albo dokupie inne. Teraz sobie odpiczywam bo mnie już w sklepie rypały skurcze... nadaje się na zakupy jak cholera.

reklama
Do góry