reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniowe mamy 2018

W sumie pewnie gdyby nie finanse, to tez pozwolilabym sobie na wiecej, ale tak to jest kiedy zgadzasz sie, zeby na umowie byla najnizsza krajowa a reszte dostajesz do koperty [emoji23] nigdy wiecej nie popelnie tego samego bledu!!

No najgorsze ze zawsze chodzi o hajs:(
Ja kupowałam od kwietnia po mału, wiec jakoś udało się bezbolesnie. I z racji, że nie pracowałam już to porównywałam ceny i szukałam promocji. I w sumie tylko łóżeczko i materac kupiłam bez promocji a tsk wszystko 15 do 70% taniej :):)

reklama
Ta leżę no ale muszę te ziemniaki ugotować na kopytka bo mi żyć nie dadzą i jeszcze do pediatry chve podejść zapytać o te heparyne a wit k, kurde ja się już nie chwale nic ze Nigdy skurczy nie miałam itp bo chyba nie mam ale leżę jak zwłoki hehe
Jakbyś coś wiedziała o tej heparynie i wit k to daj znać. Ja też podpytam lekarza jak będę we wtorek na wizycie[emoji4]
Może gorszy dzień masz i zwyczajnie potrzebujesz odpoczynku

Dziewczyny. Wczoraj taka myśl mi przeszła. Bo po karmieniu zawsze dzieciątko bierze się do odbijania. A co jeśli maluszek usnie przy karmieniu , to co robiłyscie w takim wypadku ? Bralyscie na ręce, kladlyscie na boczku ? Leżałam wczoraj na łóżku i tak myślałam , co bym zrobiła w takiej sytuacji .

Dziewczyny. Wczoraj taka myśl mi przeszła. Bo po karmieniu zawsze dzieciątko bierze się do odbijania. A co jeśli maluszek usnie przy karmieniu , to co robiłyscie w takim wypadku ? Bralyscie na ręce, kladlyscie na boczku ? Leżałam wczoraj na łóżku i tak myślałam , co bym zrobiła w takiej sytuacji .
Przy kp nie ma potrzeby odbijania. Wystarczy położyć na boczku :)

martabunia ja moich synów nawet jak zasnęli to kładłam główką na ramieniem czy klatce piersiowej i mimo wszystko czekałam aż się odbije, wspomagałam im masując rączka plecy z dołu do góry [emoji846]

reklama
No najgorsze ze zawsze chodzi o hajs:(
Ja kupowałam od kwietnia po mału, wiec jakoś udało się bezbolesnie. I z racji, że nie pracowałam już to porównywałam ceny i szukałam promocji. I w sumie tylko łóżeczko i materac kupiłam bez promocji a tsk wszystko 15 do 70% taniej :):)
Ja tak samo :) dużo rzeczy kupiłam w promocji i też zaczęliśmy zakupy koło maja żeby te wydatki były rozłożone w czasie .

Do góry