reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Myślisz,? bo ja już zwatpilam żadnych , ale to żadnych objawow zblizajacego się porodu prędzej wywolaja mki ten poród, jak ona sama zechce wyjść [emoji5]
U Mnie też nie było żadnych objawów wcześniej , żadnego czopa, żadnego opadania brzucha i skurcze przepowiadające tylko raz i to tydzień wcześniej przez 4 godziny także głowa do góry :) już niedługo i Ty będziesz tuliła swoją królewnę :)

reklama
Dziewczyny ile jeszcze zostało nie rozpakowanych , bo coś mi się wydaje , że nie wiele i z tego ja będę ostatnią [emoji85] muszę jakos moja kluskę wygonic z brzucha, tylko nie wiem jak już posprzątane, dzisiaj wykorzystam mojego chłopa jak tylko wróci z pracy , może coś ja ruszy , chociaż ostatnio miałam tylko twardnienia brzucha po naszych igraszkach, moje dziecko jest uparte [emoji41]
Sporo nas tu jeszcze nierozpakowanych [emoji106] [emoji3]

U Mnie też nie było żadnych objawów wcześniej , żadnego czopa, żadnego opadania brzucha i skurcze przepowiadające tylko raz i to tydzień wcześniej przez 4 godziny także głowa do góry :) już niedługo i Ty będziesz tuliła swoją królewnę :)
Kochana życzę sobie takiego porodu jak Ty miałaś naprawdę spontaniczny i szybki

Swoją drogą, dopiero testy ciążowe/beta hcg, szok(u mnie na pewno), plamienia, mdłości, prenatalne, krzywe cukrowe itd I żeby za wcześnie nie urodzić. I tak sobie patrzę, że myślałam że dziś/jutro cc będzie. Na razie jest duża szansa, że za tydzień. I mimo, że to mój trzeci poród, to mnie to wszystko szokuje bardziej niż wcześniej. Że już.

Mam w sobie ok. 3700g chłopaka, mojego drugiego syna. Który będzie miał jakiś swój charakter i całe życie przed sobą, a ja będę się nim cieszyć i o niego zamartwiać, wychowywać, dbać o zdrowie i żeby rósł szczęśliwie. Jak z pozostałą dwójką [emoji172]

Ogarniam, robię pastę z jajek i makreli, dzieci poszli na dwór, plucze pralkę z octem aby naszykowac ja taka pachnąca bo niedługo będę prac tycie ubranka hihi, w czwartek zacznie szykować kat dla małego po lat wysprzatam pókoj, na weekend nic nie muszę gotować bo wesele i w ndz obiad rodzinny w restauracji więc oby już znaleźć się w pn w szpitalu wtedy zacznę być spokojna

Mój nie chce iść na tę operację
Mój mowi, że jeszcze raz śmiałoby poszedł :)

Ja czekam u lekarza , obsuwa jakaś . Brwi zrobione, ostatnie spotkanie w szkole rodzenia zaliczone. Ale dzisiaj położna mnie wkurzyła . Było o karmieniu . I niby jedzcie wszystko, ale kawy nie, owoców cytrusowych też nie, bo one są z innego kontynentu i my nie jesteśmy przyzwyczajeni i mogą powodować alergie u dziecka :< i nabiału tez nie , i broń Boże krowiego mleka bo to alergie grrrr

Ja czekam u lekarza , obsuwa jakaś . Brwi zrobione, ostatnie spotkanie w szkole rodzenia zaliczone. Ale dzisiaj położna mnie wkurzyła . Było o karmieniu . I niby jedzcie wszystko, ale kawy nie, owoców cytrusowych też nie, bo one są z innego kontynentu i my nie jesteśmy przyzwyczajeni i mogą powodować alergie u dziecka :< i nabiału tez nie , i broń Boże krowiego mleka bo to alergie grrrr
Niech się wali!!

reklama

Ale mnie wkurzyła bym jej wygaręła..

Do góry