reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Czy badania hiv musze miec? mialam przed ciaza ale w trakcie to nie :/
@shaggy ja też nie miałam robionych badań na HIV i w sumie to z deka jestem zdziwiona bo to choć chyba płatne badanie to raczej powinno być obowiązkowe. Ty teraz mi uświadomiłaś o tym badaniu... Ale jaja będą jak w szpitalu się dopatrzą że nie mam tego badania [emoji848][emoji848]

Hej. Nie rodzę nadal. Dziś ciężki dzień za mną. Czuje się jak bym miała bolesna miesiączkę. Brzuch bardzo ciśnie mi w dół. Jeszcze się obniżył. Mała rozleniwiona . I w sumie cały dzień plamie tym czopem. Wcześniej tylko w nocy to miałam , a dziś cały Boży dzień. Czuje się jak wtedy krew mi uciekała w @@@. Nie wiem co będzie jutro. Kolejna koleżanka urodziła przed terminem .

Biedna, Ty już tydzień w szpitalu prawda ?
Aż mam ochotę przyjechać i wyciągnąć Ci to dziecko :)

@shaggy ja też nie miałam robionych badań na HIV i w sumie to z deka jestem zdziwiona bo to choć chyba płatne badanie to raczej powinno być obowiązkowe. Ty teraz mi uświadomiłaś o tym badaniu... Ale jaja będą jak w szpitalu się dopatrzą że nie mam tego badania [emoji848][emoji848]

Badanie na HIV to dość istotne badanie. Ja miałam robione dwa razy: na początku i na końcu. Wiadomo, że każdy zakłada ze nie ma bo jest wierny itp a tu wystarczy głupie pójście do kosmetyczki czy fryzjera i można się zarazić. Ja oczywiście nie straszę, ale sama co jakiś czas robię sobie to badanie i czasem jak słucham kobiet o wiedzy o zarażeniu to aż mnie skręca.

Ostatnio czytałam, że w Polsce u kobiet u których wykryto HIV w ciazy - wszystkie porody zakończyły się urodzeniem zdrowego dziecka! To bardzo ważne i istotne jak takie badanie może pomoc :)

Badanie na HIV to dość istotne badanie. Ja miałam robione dwa razy: na początku i na końcu. Wiadomo, że każdy zakłada ze nie ma bo jest wierny itp a tu wystarczy głupie pójście do kosmetyczki czy fryzjera i można się zarazić. Ja oczywiście nie straszę, ale sama co jakiś czas robię sobie to badanie i czasem jak słucham kobiet o wiedzy o zarażeniu to aż mnie skręca.

Ostatnio czytałam, że w Polsce u kobiet u których wykryto HIV w ciazy - wszystkie porody zakończyły się urodzeniem zdrowego dziecka! To bardzo ważne i istotne jak takie badanie może pomoc :)
Ja robilam 2 razy, na początku i koncu ciąży

Ja robilam 2 razy, na początku i koncu ciąży
Jejku w sumie to nie wiem co teraz zrobić... Tzn nie obawiam się że mogę być zarażona HIV no ale właśnie dziwi mnie to że lekarz nic mi nie powiedział, nie zasugerował a ja głupia też nie pomyślałam [emoji37]

reklama
Do góry