AgulaK82
Fanka BB :)
Apfff wygonisz mnie? [emoji12][emoji12][emoji12][emoji12]Bo się powinno
Idź precz!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Apfff wygonisz mnie? [emoji12][emoji12][emoji12][emoji12]Bo się powinno
Idź precz!
O tej plastyce brzucha to pogadamy jak urodze także nie wpieniaj się bo ja na bank będę miała zwis skórny [emoji30]Paniom już podziękujemy. Ja tu kombinuję jak sobie plastykę brzucha na nfz załatwić i wpieprzam na kolację surową paprykę, żeby zrzucić nadbagaż, a te sobie urodzą i już laski! I GDZIE TU SPRAWIEDLIWOŚĆ?!
To co ja mam trudno w ogóle nazwać zwisem. Po Werce była tragedia, a teraz... codziennie ryczę patrząc na swoje ciało, serio.O tej plastyce brzucha to pogadamy jak urodze także nie wpieniaj się bo ja na bank będę miała zwis skórny [emoji30]
Nie no ja rozumiem o co chodzi z tym że właśnie tłumaczę sobie, że w końcu 3 dzieci nosiłam więc tak czy inaczej takie są tego skutki uboczne które w jakiejś mierze noszę z dumą, nie było to spowodowane innymi czynnikami [emoji6] Także @StarAnia głowa do góry, plastyka plastyką zrób ją ale zanim zrobisz to patrząc na brzuch myśl tak jak ja [emoji6]To co ja mam trudno w ogóle nazwać zwisem. Po Werce była tragedia, a teraz... codziennie ryczę patrząc na swoje ciało, serio.
Uwierz, że to, o czym piszę, to nie jest tylko porozciągana skóra. Ale cóż. Wiedziałam, że będzie konieczna operacja już przed ciążą.Ja też mam porozciąganą skórę a jestem stara i nigdy nie ćwiczyłam i mi nie wróci ta skóra do stanu sprzed 3 ciąż...
Ale w sumie srał to pies.
Wierzę ci. Widziałam Twój dziwny brzuch...Uwierz, że to, o czym piszę, to nie jest tylko porozciągana skóra. Ale cóż. Wiedziałam, że będzie konieczna operacja już przed ciążą.
Dotarłam do domu!
Ledwo żyję. Mój biedny kręgosłup nie wyrabia maratonów...
Generalnie WSZYSTKO OK.
Bilulrbina z krwi całkowita 12.75 Związana 0.76
Mamy dłużej pionizować go po karmieniu.
Kontrila w poradni przyszpitalnej w poniedziałek o 12:50 z moczem do badania lub już zbadanym jak się uda.
W razie zmiany zachowania dziecka czy coś to na IP
Młody przybiera dziennie UWAGA 50g dziś waga 3710 czyli zara 4kg stuknie.
Mam też przerywać mu karmienia
No i że przy cycku i takim przybieraniu ta żółtaczka ma prawo dłużej być. No i że wymaga obserwacji ale nie fototerapii. Infekcji nie ma.
Też dobrze [emoji16] ja nic praktycznie nie przytyłam pierwsza wizyta 77kg ostatnio ze środy 77,5 kg [emoji23]