reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Wizyty są dwie....na pierwszej zleca wszystkie potrzebne mu badania, na drugiej opisuje schemat leczenia. Później tylko kontakt e-mailowy ;)

Dzięki
Tina, mozna tez.u niego na miejscu w apc.
Mi na drugiej wizycie z omowieniem wynikow dal emaila i jak cos pilnie potrzebuje to do niego pisze a on zawsze odpisuje albo oddzwania:)

@sssurykatka toz to prawdziwe przestepstwo hihi, odpocznij sobie, dzis dzien ksiezniczki!!

Dzwonili wlasnie z laby. Wszystkie siesie ladnie podzielily na 4, klasa A. Uuuuuffff :) 2jutro beda mrozic, reszte trzymaja do blastek. Oby do soboty!

OOOO rewelacja!!!!! No pięknie!!!!

reklama
Szcz3ście dodzwoniłam się do nfz. Wydaje sie to proste musisz tylko wziąć od ubezpieczyciela w Belgii druk S1 i złożyć w nfz tam gdzie będziesz się leczyć czyli nfz mazowieckie tj.warszawa. pani bez wachania potwierdzila że wchidzi każdy zabieg nie tylko ratujący życie i recepty też na refundacje jjeżeli taka w polsce jest. Daję ci jeszcze numer gdybyś chciała coś dopytać 48 22 456 74 01. Myślę że w novum na rejestracji też będą wiedzieć. Podpytaj czy łapiesz się w polsce na te refundiwane leki tu są 3 proby, czy policzą ci te w belgii.
Ja dziś dzwonila do NFZ i niestety najpierw musze porozmawiać ze swoją ubezpieczalnia za granica czy oni wyrażają zgodę

@Kurcia a jakie masz tsh bo moje to 3.12 nir jeat w górnej granicy .?
Kochana a pokazywalaś lekarzowi to TSH i nic nie powiedział?
Dla starających się o dziecko TSH powinno być poniżej 2. Ja mając 2,7 już dostałam Euthyrox. Teraz kontroluję raz na czas i ciągle jestem poniżej 2. Teraz mam 1.3
Wiem, że na wyniku badania normy są podane do chyba 4. Ale nas obowiązują inne normy.
Zrób może panel tarczycowy, powtórz TSH i szukaj jakiegoś endokrynologa.

Czy ktoś zna jakiegoś fajnego ginekologa w Białymstoku który bez problemu wypisuje skierowania na NFZ na histeroskopię, hormony i przygotowuje do in vitro?

Kochana a pokazywalaś lekarzowi to TSH i nic nie powiedział?
Dla starających się o dziecko TSH powinno być poniżej 2. Ja mając 2,7 już dostałam Euthyrox. Teraz kontroluję raz na czas i ciągle jestem poniżej 2. Teraz mam 1.3
Wiem, że na wyniku badania normy są podane do chyba 4. Ale nas obowiązują inne normy.
Zrób może panel tarczycowy, powtórz TSH i szukaj jakiegoś endokrynologa.
Ok jutro zapytam o tsh i zrobie jeszcze raz wyniki bo tez mi sie wydawał za wysoki :-( dziekuję

reklama
Do góry