reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Jutro. Tzn zobaczę co lekarz powie młodym i najwyżej będę jęczeć żeby zjechał dziś o ile to możliwe. Najgorsze ze ja z 38 już ledwie funkcjonuje a tu trzeba być odpowiedzialnym za trójkę chorych : dwójkę bo narazie mam nadzieje ze małemu nic nie jest. Dzwoniłam wczoraj do matki żeby przyjechała chociaż popilnowac małego jak z tamta do lekarza jechałam to miała pilniejsze sprawy. A siedzi i nic nie robi ... poprostu ma w dupie. Ja bym obcemu się starała ponoć a co dopiero córce
Kurde matka!!! Własna!!!!???? Współczuję, moja jest na stekniecie pstryk i w drzwiach stoi naprawdę myślę że przez to będziesz lepsza matka....

Wiesz masz fajną rodzinkę. Czwórkę zajebistych dzieci. Pomocnego mądrego chłopa. Dom z podwórkiem. Jesteście zdrowi. Ba! Urodziłaś bliźnięta... to takie niepowszechne.
Co Cię ominęło? Kariera w jakimś kołchozie od 9 do oficjalnie 17? Bo poza tym to na wszystko jeszcze masz szanse.
Kochana jesteś....... Masz rację

Aha macie pulpeta;)

Załączniki

• DSC_2510.JPG
    DSC_2510.JPG
    754,2 KB · Wyświetleń: 156
reklama
Do góry