majacyr
Fanka BB :)
O to też takie teksty lubię.@Balonsbalons no taka mi się śmieszka trafiła. Jeszcze teksty w stylu "niech się pani tak nie spina, bo pani zaraz urodzi" ;/
Wryy co za lekarz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to też takie teksty lubię.@Balonsbalons no taka mi się śmieszka trafiła. Jeszcze teksty w stylu "niech się pani tak nie spina, bo pani zaraz urodzi" ;/
To jest to Twoje odpoczywanie? Kurczę ja też mam z tym problem ale dziś wyjątkowo postanowiłam że nic nie robię! Jak już musisz to zrób ten obiad i dalej do leżenia [emoji9]tylko lekko ogarnęłam największy syf. Zuzia jak wróci ze szkoły to ogarnie troszkę salon - poodkurza i zetrze kurze. Mój małżon pojechał z moją mamą odebrać firanki. Przeglądam elektroniczne nianie i sama nie wiem którą chcę. Nie potrzebuję z kamerką, tylko taką aby słyszeć bąbla.
Co dziś gotujecie na obiad? U nas proste jedzenie - kotleciki z piersi kurczaka i ziemniaki. Idę zaraz obraż ziemniaki.
Kochana nie masz na to wpływu.Ja właśnie skurczy nie czułam wogule a miałam mocne od 21ej do 4ej nad ranem gdzieś... A nie czułam nic, prócz główkę nisko jak po wizycie, po której niby wszystko było okej. Co jest najlepsze to to że jak zawsze coś w domu robiłam, to wczoraj siedziałam do góry tylkiem za przeproszeniem i nie robiłam nic... Później poprasowalam, siedząc na kanapie i wody zaczęły mi odchodzić. Paranoja jakaś....
Była przed chwilą Pani ginekolog, bedą przewozili koniecznie bo tam oddział dużo dla wcześniaków jest, zero ruszania się, z usg widać że wód nie ma już żadnych, wszystkie wyplynelo w nocy, niby się tworzą ale nie wiadomo w jakim tempie. Mała teraz niby ma 1kg400 a mój gadał w sobotę 1kg650.... Mówi że najlepiej przewieźć, do tego jest nisko ułożona.. I mówię do lekarki "ile według Pani wytrzymam, tylko szczerze się pytam nie chce bajek słyszeć" to ona się zakręcona i mówi dla mnie to tydzień. A później mówi ale może 34.. Bo zobaczyła przerażenie na moich oczach.. Także nie wiem ile...
Przyznam, że dla mnie łazienka do sprzątania jest najgorsza i zawsze zostawiam ja mężowi. Jak sobie powylewam tych wszystkich cifow, clinow i innych to zapach jest nie do zniesienia. Tylko, że ja mam małą łazienkę, może dlatego.To jest to Twoje odpoczywanie? Kurczę ja też mam z tym problem ale dziś wyjątkowo postanowiłam że nic nie robię! Jak już musisz to zrób ten obiad i dalej do leżenia [emoji9]
Ja łazienki nie ruszam już od kilku miesięcy - mąż sprząta i nie ma wyjścia bo po.prostu nie mogę znieść tych wszystkich zapachów płynów, od razu głowa mnie boli. Ale jak już urodze to doprowadze ją do porzadku tak jak powinno być [emoji6] ja się na prawdę staram mocno ograniczać i raczej ogarniamy z synkiem na bieżąco ale teraz niech już moje chłopaki się martwią domem bo kiedy mam nabrać sił jak nie w te ostatnie tygodnie?[emoji4]Przyznam, że dla mnie łazienka do sprzątania jest najgorsza i zawsze zostawiam ja mężowi. Jak sobie powylewam tych wszystkich cifow, clinow i innych to zapach jest nie do zniesienia. Tylko, że ja mam małą łazienkę, może dlatego.
ja wiem, że Ty teraz nie myślisz o takich rzeczach, ale to dziwne są jakieś obyczaje. Ciekawe, czy w Polsce tak jest?No niestety nie.. dziwne to wszystko jeszcze jak poprosiłam czy może rano przyjść to powiedzieli że jak wizyty będą dopiero.. Dziwne to i dla mnie bo powinni to wpuścić, jest ojcem.. No ale nie wiem..@majacyr właśnie czytałam o niej opinie i niby ma same dobre. Może takie właśnie bardzo wyjątkowe poczucie humoru, bo generalnie nie była niemiła, tylko te teksty...
@anet88 kurczę, narobiłaś mi ochoty na to chili, akurat mam wyjęte mięsko mielone z indyka i zastanawiam się co zrobić
a ja za to uwielbiam sprzątać łazienkę, mogłabym wszystko inne oddać do sprzątania, ale łazienkę ja, ja i tylko ja![]()
@Ewela2805 mąż nie może Ci nawet donieść Twoich rzeczy osobistych do szpitala przed 15? Dziwne to, przecież idąc do szpitala w takim stanie nie myślałaś o wzięciu ze sobą mydła czy szczoteczki do zębów, albo chociażby klapekja wiem, że Ty teraz nie myślisz o takich rzeczach, ale to dziwne są jakieś obyczaje. Ciekawe, czy w Polsce tak jest?