reklama
Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Hmm kartacze...jadlabymCześć w niedziele [emoji846]
Mała póki co leży i ogląda chacjende [emoji39]
Korzystam z tego czasu i przygotowuje pyry do kartaczy [emoji3] po obiedzie wyjazd w gości i spacerek [emoji846] także miłego!
Adell1994
To zaszalał Miłosz ze snemKoleżanka mi pokazała aplikacje, to stwierdziłam, że też sprawdzę ile sypia ten mój potworek [emoji14] oto przedstawiam - w tym najlepszą noc od tygodniaZobacz załącznik 905205
KatarzynaCarmen
Moje dzieciątko w ciągu dnia śpi 3h ciągłości i w nocy jak narazie 4-4.5h
Adell1994
Ja też ale najlepiej gdyby ktoś mi je zrobiłHmm kartacze...jadlabym![]()
Adell1994
Mój w dzień już wcale nie chce tak długo spać . Chce żeby go zabawiać , mówić, nosićMoje dzieciątko w ciągu dnia śpi 3h ciągłości i w nocy jak narazie 4-4.5h
Muszę kupić karuzele nad łóżeczko , macie jakąś fajną do polecenia ?
KatarzynaCarmen
Wydaje mi sie że t o przez to że jest na mm i dlatego tak śpi [emoji16]Zazdroszczę [emoji14]
KatarzynaCarmen
Moze być tak że ona dopiero w czwartek skończy 4 tygodnie i jej się zmieni . Jak narazie to śpi 20h na dobę tak zliczyć 4h jest aktywna w ciągu doby [emoji106]Mój w dzień już wcale nie chce tak długo spać . Chce żeby go zabawiać , mówić, nosić![]()
Muszę kupić karuzele nad łóżeczko , macie jakąś fajną do polecenia ?![]()
Z tyłu bo z przodu mamy poduszki i kurtynyWitam
Dziewczyny jak przewozicie malenstwa w aucie? Ostatnio kolezanka zdziwiona ze woze z tyłu...ja jezdze oplem astrą h i niestety nie łatwo wyłączyć poduszkę z przodu, nawet w serwisie nie zalecali a przodem do kierunku jazdy nie chcę wozić...juz sama zgłupiałam. Poki co wożę z tyłu ale juz sie nasłuchałam ze narażam dziecko na niebezpieczeństwo...
Mozliwe ze ja.juz nie ogarniam tematu bo po porodzie mam wrazenie ze część mózgu mi się wylączyła...wiecznie zakręcona jestem![]()
reklama
Jest mylne pojęcie że miejsca obok kierowcy i za bezpośrednio są najbardziej bezpieczne w aucie? Nie wiem skąd to się wzięłoZ tyłu oczywiście. Lusterko do obserwacji i tyle. Jak koleżanka argumentowala twierdzenie, że z przodu bezpieczniej?Moja Werka, jak jej pierwszy raz po ciąży odciagnelam (a karmilam do 16 t.c.), to było fuj. A teraz, codziennie prosi, żebym jej odciągnęła i pije rano i wieczorem![]()