reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
@Mama7 przy diecie bogatej w ryby nie jest potrzebna suplementacja :)

A to nasze 6 tygodni!
I my w poczekalni. Czekamy na USG bioderek. Oby się młody nie obudził...Zobacz załącznik 905544Zobacz załącznik 905545Zobacz załącznik 905547
No proszę jak rośnie [emoji123][emoji5]
To dopiero od 2 czy 3 dni wcześniej walił dzięcioła
Moja też wali dzięcioła jak ją położę na brzuchu ale dopiero ma 12 dni więc i tak ona te głowę wysoko podnosi to się dziwię i potrafi obrócić w prawo lub lewo [emoji6]

CollageMaker_20181008_152609644.jpg

Załączniki

• CollageMaker_20181008_152609644.jpg
    CollageMaker_20181008_152609644.jpg
    566 KB · Wyświetleń: 383
Matka ma za..ste legginsy ;)
Zobacz załącznik 905520
A ja udaję Sphinxa

Byłam odebrać dowód.
Podałam dane do umowy i Pani ma ją sklecić w tym tygodniu.. mogłaby jutro zadzwonić że skleciła:p ale znając życie...
Przez to wszystko nie byłam w OPSie.
Trochę szkoda że nie dziś ta umowa i klucze...
Ale głowę podnosi , silny chłopak [emoji7]

Moja Ulka ma już lekarza.
Byłam ją dziś zapisać do przychodni. Uff.
11 września idę z nią na kontrolną wizyte a 6 listopada szczepienie.
Mam pytanie.
Proponowali mi szczepionki skojarzone. Odmówiłam bo uważam że to syf.
ALE
Jest możliwość wykupienia szczepionki na grypę jelitówke , doustną.
3 dawki po 220 zł.
Miała któraś styczność ?
@wiciowamama 11 września, to potrafisz cofać się w czasie? [emoji12][emoji12][emoji12][emoji23] Hihihi
My idziemy w przyszłym tygodniu na 1 wizytę bo dziś byłam ją zapisać do pediatry to w tym tygodniu jej nie ma, jest zastępstwo.

reklama
Do góry