helenka_22
Fanka BB :)
Aniu cieszę się że spal [emoji16][emoji16][emoji16]Ja też spaciu. Wypróbowałam patent Helenki i po prostu go odłożyłam. Pokręcił się i zasnął![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aniu cieszę się że spal [emoji16][emoji16][emoji16]Ja też spaciu. Wypróbowałam patent Helenki i po prostu go odłożyłam. Pokręcił się i zasnął![]()
To super że dał chociaż trochę podespaćNo jak dobrze kojarzę to koło 22 padł. Przed 21 jadł. Taka przerwa to pierwszy raz u niego. Chyba ze jedliśmy a nie pamietam co całkiem możliwe po trzech dniach bez snu. W każdym razie on je co dwie godz niezależnie czy dzień czy noc a tu takkka przerwa i pospalam nawet
Dlatego ja po kąpaniu wyłączam światło , zostawiam tylko moją lampkę do karmienia ale ona daje lekko zielonkawe światło i tak go usypiam . I już po tym nie gadamy głośno ani nic i też mi się wydaje że ogarnia kiedy nocZobacz załącznik 905727
Dlatego warto je tego uczyć od urodzenia. Osobiście wszyscy trzej już po 1 tygodniu u mnie ogarnęli noc/dzień czyli aktywność większa i mniejsza. Co nie oznacza że noce były idealnetzn. z Bartkiem i owszem. Kacper to highneedek więc to była madakra coś jak teraz u Anki. Cyc. Ręce. Cyc. Spanie na mnie lub na Sławku ew. obok. Miki jest NIEPRZEWIDYWALNY. Od dawna ogarnia że dzień jest od 5:00 do 19:00 czy 20:00 ale nie zawsze to akceptuje i czadem jest bunt że trzeba już iść spać lub nie wstaje o tej 5:00 tylko po 6:00
Teraz po dosłownie paru ciumkach ma ważne sprawy... typu gadanie do kołder... śmiechy i tam takiejak na zdjęciu
Ale ślicznie [emoji7]Miałam rano wene
I pytam co na twarde kupy u małego? Robi ale ciśnie mocno widać że twarde są.....
Biedny Miłosz z tym brzuszkiem [emoji20]A probiotyk mu podajesz jakiś?
Przeliczylam się. Brzunio rozbolał, nici z drzemki, trzeba ratować dziadziusia.
Pilnuje tego 90"ml wody i,3 płaskie miarki mleka, dziś mam pediatre zapytamWiesz co ja daję bobotic ale Milosz nie ma twardych kupek, tylko trudno mu się robi, a tak to idzie z pierdami. Przy takich typowych zatwardzeniach to nie wiem co, tylko probiotyk mi przyszedł do głowy. A nie dajesz za mało wody jak robisz mu mm?
Ale ekstra fryzurkaMiałam rano wene
I pytam co na twarde kupy u małego? Robi ale ciśnie mocno widać że twarde są.....
Ja mojego to już nawet w myślach nie chwalę bo zawsze później jest na odwrótA ja więcej nie chwale publicznie mego dziecka!
Od 6 nie śpimy, krzyczymy i tylko neeeeeee neeeeeeeeee neeeeeeee