reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Zobacz załącznik 906239 "Dzieki" wczorajszym gosciom mialam dzisiaj szarlotke na II sniadanie. Sama zrobilam w poniedzialek o 23-1 nad ranem. Aha, jablka obral maz. Musze to wyjasnic, bo zobowiazal mnie do raportowania jego wkladu w osiagniecia kulinarne ;)

Właśnie szarlotka to za mną chodzi od porodu [emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
My po szczepieniu. Płakała okropnie, aż się cała spociła. Ale już chyba zapomniała i grzeczna jest, odpoczywa sobie. Waży 5300, więc w tydzień przytyła 300g.

Oprócz tego najprawdopodobniej ma na coś alergię, bo ten trądzik jej się przeistoczył i już na trądzik nie wygląda według lekarki. Mamy smarować Medidermem buzię, wyrzucić oliwkę do ciała do śmieci i używać emolientu do kąpieli. Dieta eliminacyjna. Nie wiem, co o tym sądzić. Jak za tydzień nie zejdzie lub się pogorszy to przyjść na wizytę. Martwię się. Ważne, żeby było dobrze i żeby była zdrowa.

Z pozytywnych wiadomości - zdałam egzamin :D

Daliśmy radę na pierwszym spacerku. płakał jak schodzilismy a jak tylko poczuł dworek tak spał.

Załączniki

• Resized_20181010_131044_8159.jpeg
    Resized_20181010_131044_8159.jpeg
    143,4 KB · Wyświetleń: 139
Ja uparcie celebruję imieniny i urodziny zarówno dorosłych jak i dzieci... u moich teściów u dzieci tylko urodziny a u starych imieniny dziwne to dla mnie. Ja w ogóle lubię wszystkie święta i nie koliduje mi zabawa w halloween i następnego dnia groby ;) bo groby to bardzoej dla starych a halloween dla smarków...
U mnie tez dzieci i dorosli imieniny i urodziny, a u tesciow moich tak jak u Twoich, ze tylko dorosli imieniny... a przeciez to dzieci maja wieksza frajde jak jest ich swieto. Bez sensu dla mnie. Jak zaczelam sie spotykac z moim mezem, to od razu wyszukalam mu w kalwndarzu kiedy ma imieniny zeby zaczal obchodzic

My po szczepieniu. Płakała okropnie, aż się cała spociła. Ale już chyba zapomniała i grzeczna jest, odpoczywa sobie. Waży 5300, więc w tydzień przytyła 300g.

Oprócz tego najprawdopodobniej ma na coś alergię, bo ten trądzik jej się przeistoczył i już na trądzik nie wygląda według lekarki. Mamy smarować Medidermem buzię, wyrzucić oliwkę do ciała do śmieci i używać emolientu do kąpieli. Dieta eliminacyjna. Nie wiem, co o tym sądzić. Jak za tydzień nie zejdzie lub się pogorszy to przyjść na wizytę. Martwię się. Ważne, żeby było dobrze i żeby była zdrowa.

No to gratulacje za zdany egzamin [emoji5][emoji5][emoji5][emoji106] biedactwo że płakała na szczepieniu [emoji20] i oby jej nic nie było, ja używam Oillan med+ jeżeli chodzi o emoilenty i nam pomogły na tę wysypke co miała na brzuszku i nogach.

Gratulacje !! :) super wiadomość :)

reklama
Dziewczyny podeślijcie linki do stron z chustami do noszenia? bo bym musiała kupić a nie wiem co sie nadaje. są jakieś do 100 zl czy drożej? bo mam psa i muszę z nim spacerować jak maz wróci do pracy a tu raczej malego w chuscie widze:)

Do góry